Πως να τον ξεχασω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
15:31
2/7/2014

Πως να τον ξεχασω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελπιδα

Πως να το ξεπερασεις και να πεις τέλος ρε παιδι μου δε σ' αγαπαει ξεκολλά!

Θεια Λουκία πολυτιμες οι συμβουλές σου γι αυτο σου ξαναγραφω, ισως για τελευταία φορα αλλα είναι πολυ σημαντικο... Υπαρχει αποτελεσματικος τροπος να ξεχάσεις για παντα ενα ατομο που ασχολείσαι μαζι του τρια χρονια; Πως να το ξεπερασεις και να πεις τέλος ρε παιδι μου δε σ' αγαπαει ξεκολλά! Πως; Πως γίνεται αυτο; εχω αρχίσει και παρακαλαω να παθω ...συναισθηματική αμνησία. Πες μ καποιον αποτελεσματικο τροπο. Ευχαριστώπου παντα βοηθας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν χρειάζεται να πάθεις καμιά αμνησία. Αντίθετα, πρέπει να θυμάσαι με κάθε λεπτομέρεια όλη την πορεία αυτής της γνωριμίας όπως ακριβώς εξελίχθηκε  -με τον πόνο, την απογοήτευση και όλα τα σχετικά- κι όχι όπως ονειρευόσουν να είχε διαμορφωθεί.

Μόνο έτσι θα καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος σε βλάπτει, έστω και άθελα του και ότι η ενασχόληση μαζί του δεν σου προσφέρει τίποτα καλό και ουσιαστικό. Άρα αυτός ο άνθρωπος, όσο γοητευτικός κι αν φαίνεται στα μάτια σου, είναι ο λάθος άνθρωπος για σένα. Είναι τόσο απλό!

Βάλε το καλά στο μυαλό σου και φρόντισε να είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι κάθε φορά που τον θυμάσαι και θα δεις ότι σύντομα θα πάψει να σ' απασχολεί.

Εκτός κι αν είσαι μαζοχίστρια, δηλαδή σ' αρέσει να υποφέρεις και γι' αυτό χρησιμοποιείς την ύπαρξη του ως πρόσχημα ώστε να μην αφήνεις κανέναν άλλο να σε πλησιάσει. Σ' αυτή την περίπτωση το πρόβλημα σου είναι πιο περίπλοκο και το μόνο θα μπορούσε να σε βοηθήσει είναι η επαγγελματική υποστήριξη από κάποιον ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ