Πώς να τον ξανακερδίσω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:21
12/9/2012

Πώς να τον ξανακερδίσω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αντριάννα

Tον πίεζα και τον ζήλευα παρα πολύ επειδή είναι πολύ όμορφος, έξυπνος, okay καλό παιδί. Τα είχε όλα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ όλο αυτό. 

Καλημέρα σας κυρια Λουκια. Σας γράφω γιατί σε πολύ με στεναχωρεί μια αδιέξοδη κατάσταση εδώ και 9 μήνες που χώρισα με το αγόρι μου. Και οι 2 είμαστε 22 χρόνων. Ημασταν μαζί 9 μήνες. Γενικά αυτός δεν κάνει εύκολα σχέσεις. Έκανε μαζί μου, όμως τον πίεζα και τον ζήλευα παρα πολύ επειδή είναι πολύ όμορφος, έξυπνος, okay καλό παιδί. Τα είχε όλα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ όλο αυτό. Στο τέλος ενώ με είχε προειδοποιήσει πολλές φορες, με χώρισε. Από τότε έκανα προσπάθεια να τα βρούμε του είπα 2 φορες πως νιώθω αλλά δεν άλλαξε γνώμη. Όμως ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Τελευταία που βρεθήκαμε και το καλοκαίρι ήταν πιο θερμός. Υπάρχει ένα έντονο ερωτικό κλίμα όσες φορες συναντηθήκαμε σε κάποιες τυχαίες φάσεις. Εκανε αυτός κάποιες κινήσεις να μιλήσουμε και στο facebook. Πριν λίγες μέρες μου πε να πάω σπίτι του και εκεί έγινε... Το κάναμε. Εγώ στη αρχή του χα πει ότι έχω καποιον άλλον αλλα ότι ακόμη δεν έχουμε σχέση. Εκείνος θύμωσε με αυτό. Μετά στο τέλος του είπα ότι δεν έχω κανέναν. Εκείνος μου πε να ξαναγίνει αυτό που κάναμε σε λίγες μέρες, αλλά του είπα όχι, "αυτή τι δουλειά θα κάνουμε; ", επειδή του είπα, "δεν είμαστε μαζί, okay δεν είναι σωστό"... Από τότε του ξαναμίλησα 2 φορες στο facebook αλλα δεν ήταν το κλίμα θερμό, ήταν απλά φιλικός, κανονικός, τίποτα παραπάνω. Του είπα ότι θα κάνω ένα party, θα του πω να έρθει, είπε ok. Αλλα δεν ξέρω πια τι να κάνω. Να εξαφανιστώ ένα διάστημα να μην με έχει σίγουρη; Γιατί είναι πολύ ψωνισμένος με την εμφάνιση του, όμως δεν είναι κακό παιδί σε καμια περίπτωση. Οποτε πρέπει να το παίξω δύσκολη ή να του πω πως νιώθω; Πάντως με το sex δεν μπορώ να τον ξανακερδίσω. Αν περνάμε λίγο χρόνο μαζί; Θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων αν μου δίνατε μια συμβουλή, γιατί δεν αντέχω άλλο να μην ξέρω τι να κάνω, να περνάει ο καιρός. Κάποια στιγμή θα βρει κάποια άλλη να κάνει σχέση... Πάντως μου επισήμανε πρόσφατα ότι χωρίσαμε επειδή ήμουν πιεστική, θύμωνα με το παραμικρό. Τώρα δε θέλει να κάνει σχέση γενικά μου είπε. Αλλα μπορεί να τον ξανακερδίσω αν τον πείσω ότι άλλαξα γιατί ακόμη με θέλει σαν κοπέλα πιστεύω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αντριάννα μου, έχεις δίκιο ότι δεν θα τον ξανακερδίσεις με το σεξ, αφού έτσι εκείνος δεν έχει κανένα λόγο να κάνει σχέση μαζί σου. Επίσης έχεις δίκιο να λες ότι σε θέλει σαν κοπέλα, αφού διαφορετικά δεν θα επανερχόταν στο θέμα σου κάθε τόσο. Εκεί που δεν έχεις δίκιο είναι να τον εξιδανικεύεις τόσο απόλυτα και να επιμένεις στην περίπτωση του, γιατί αυτό το αγόρι δεν κάνει για σένα.

Μπορεί να είναι όμορφος, έξυπνος, να σε γουστάρει και να έχει όλα τα καλά του κόσμου, αλλά αν εσύ θέλεις σχέση κι εκείνος δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί, τότε απλά είναι ελαττωματικός στο πιο βασικό και δεν σου κάνει.

Βλέπεις, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται κι αυτά το ότι τον πίεζες και τα σχετικά, είναι απλά δικαιολογίες κάποιου που δεν θέλει να δεθεί βαθύτερα με μια κοπέλα. Αυτό όμως δεν πρέπει να το παίρνεις προσωπικά, καθώς είναι δική του επιλογή και δικό του θέμα. Εφόσον γενικότερα αυτό το αγόρι δεν κάνει σχέσεις, είναι τέτοιος ο τύπος του και πρέπει να το πάρεις απόφαση, δηλαδή να καταλάβεις ότι είναι αδιόρθωτος κι απλά να τον κρατήσεις στην καρδιά σου σαν μια γλυκιά ανάμνηση και να πας παρακάτω.

Για να παραφράσουμε την γνωστή παραμοία, υπάρχουν και πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, αλλά όσο παρακαλάς εκείνες που δεν κάνουν να σου χαρίσουν τους καρπούς τους, θα είσαι συνέχεια μέσα στην απογοήτευση... Είναι κρίμα λοιπόν να χολοσκάς για πάρτη του, αφού μπορεί να περάσουν πολλά χρόνια ακόμα, μπορεί και δεκαετίες, μέχρι εκείνος να νιώσει την ανάγκη να αφοσιωθεί σε μια κοπέλα και δεν αξίζει να καταπιέζεσαι και να περιμένεις για κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά μπορεί και όχι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ