Πώς αντιμετωπίζουμε τις πρώην | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:55
4/9/2012

Πώς αντιμετωπίζουμε τις πρώην

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαράκι

Η παρέα του όλη είναι εκεί και μεσα στην παρέα του είναι και 2 πρωην του. Όταν πηγαινει πεθαινω απο ζήλια και αγχος...

Θεια μου, εχω μια σχεση εδω και 2 χρονια, όλα είναι πολύ καλά μεταξύ μας νοιωθω οτι για μενα είναι ο ιδανικος και αυτος για μένα όμως υπάρχει ένα θέμα. Η καταγωγή του είναι απο έχα μικρό χωριό το οποίο επισκετεται Χριστουγεννα, Πασχα και καλοκαιρι. Η παρέα του όλη είναι εκεί και μεσα στην παρέα του είναι και 2 πρωην του. Όταν πηγαινει λοιπόν πεθαινω απο ζήλια και αγχος, αυτοι ξενυχτανε καθε βραδυ, πίνουν, περνανε όλη τους τη μέρα μαζί όλοι σαν παρέα, όταν του λέω ότι αυτο δν μου αρέσει, απαντάει ότι μέσα στην παρέα όλη είναι και αυτες μαζί και δν μπορεί όλα τα παιδια να βγαινουν και αυτος να μένει μόνος σπίτι. Τις εχω γνωρισει, ο ίδιος έχει ξεκοψει αρκετα μαζί τους και κραταει τις τυπικες σχέσεις γιατι στην αρχή μου έλεγε ότι είναι φίλες του και δεν μπορει να ξεκοψει αλλά μετα απο κουβέντα καταλαβε ότι με πειράζει και κραταει τα τυπικά. Εγω και πάλι δεν αντέχω να ξέρω ότι έιναι κοντά τους. Εγω έχω ξεκοψει με όλους τους πρων και δν δίνω δικαιώματα. Θεωρείς ότι είμαι υπερβολική γιατι πολύ φοβάμαΙ ότι το άγχος και η ζήλια μου θα καταστρεψουν αυτο τον υπέροχο δεσμο που έχουμε... :( Χρειάζομαι την πολύτιμη συμβουλή σου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, καλά κάνεις και φοβάσαι ότι θα καταστρέψεις τη σχέση σου από μόνη σου με την ανασφάλεια σου. Κάποιος λόγος υπάρχει που οι πρώην έγιναν πρώην και κακώς χαλάς τη ζαχαρένια σου. Εξάλλου, αν κάποιος έχει σκοπό να σε κερατώσει, θα σε κερατώσει ούτως ή άλλως και το να του κάνεις τη ζωή δύσκολη απλά του προσφέρει ακόμα ένα κίνητρο.

Επιπλέον το ότι εσύ έχεις ξεκόψει με τους πρώην σου δεν είναι επιχείρημα, αφού αν είχες μεγαλώσει κι εσύ σε χωριό, όπου μαζευόντουσαν όλοι οι παιδικοί σου φίλοι και πήγαινες εκεί τις γιορτές δεν θα μπορούσες να τους αποφύγεις, εκτός κι αν έμενες κλεισμένη στου τέσσερις τοίχους που δε λέει. Άσε τον λοιπόν στην ησυχία του και σταμάτα να σκέφτεσαι αυτό το ζήτημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ