Πολυπολιτισμικό πρόβλημα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
22:20
29/4/2013

Πολυπολιτισμικό πρόβλημα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βίκυ

Mου απάντησε θερμά και τώρα τον έκανα αίτημα φιλίας. Θεία Λουκία, είναι μουσουλμάνος και αυτό με δηλιάζει πολύ!

Θεία Λουκία γεία σου! Είμαι 21 χρονών και σπουδάζω στη Ξάνθη. Πρόσφατα πήγα στο νοσοκομείο για μια ενόχληση και με κράτησαν προληπτικά όλο το βράδυ. Το θέμα μου είναι ότι γνώρισα έναν νέο γιατρό που μ' άρεσε, ήταν πολύ ευγενικός και συμπαθητικός(βέβαια είναι και η δουλειά του), με πρόσεξε πολύ και μιλήσαμε λίγο.Τον βρήκα και στο facebook  και του έστειλα μήνυμα να τον ευχαριστήσω (γιατί όταν έφυγα δε το είδαν επειδή ήθελα να φύγω νωρίτερα από το νοσοκομείο και δε περίμενα να έρθει να με δει), μου απάντησε θερμά και τώρα τον έκανα αίτημα φιλίας. Θεία Λουκία, είναι μουσουλμάνος και αυτό με δηλιάζει πολύ! Γιατί, θέλω να τον προσεγγίσω (βέβαια, μπορεί να έχει κοπέλα...δε ξέρω) αλλά μήπως κάνω βλακεία και μπλέξω τα μπούτια μου; Η κοινωνία μας και εγώ (το παραδέχομαι) δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αλλόθρησκους, συνήθως... Τί να κάνω; Είναι παρα πολύ καλός!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βίκυ μου, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά στη ζωή και αυτή σου προσφέρει αν μη τι άλλο μια καλή ευκαιρία για να ξεπεράσεις τις προκαταλήψεις σου και αποκτήσεις προσωπική άποψη για το πώς είναι στ' αλήθεια τα πράγματα.

Άλλωστε, νομίζω ότι προτρέχεις λιγάκι. Κάτσε πρώτα να είναι ελεύθερος ο άνθρωπος και να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα μέσα από μερικές συναντήσεις και μετά αποφασίζεις αν σου κάνει για κάτι περισσότερο από φίλος.

Βλέπεις μπορεί να είναι καλός και γοητευτικός αλλά αυτό όσο θετικό κι αν είναι, δεν αρκεί για να προχωρήσεις σε μια σχέση με κάποιον. Παράλληλα θα πρέπει να διαπιστώσεις ότι ταιριάζετε και ως προς τις βασικές πεποιθήσεις σας για τη ζωή και τις σχέσεις, τα όνειρα σας αλλά και τα σχέδια σας για το μέλλον. Επίσης, θα πρέπει να έχετε μια καλή επικοινωνία μεταξύ σας, κάτι που δεν μπορείς να αξιολογήσεις από τη θέση της ασθενούς, καθώς υπό αυτό το πρίσμα η κρίση σου είναι διαστρεβλωμένη και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.
 

Προχώρα λοιπόν σ' αυτή τη γνωριμία με μικρά και προσεκτικά βήματα, όπως άλλωστε πρέπει να κάνεις σε όλες τις γνωριμίες αυτού του τύπου και αφού τον κουβεντιάσεις 2-3 φορές εις βάθος, βλέπεις αν και πώς μπορεί να έχει κάποιο μέλλον για σένα σε ερωτική βάση. Μέχρι τότε, τα ψάρια στη θάλασσα και το τηγάνι στη φωτιά...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ