Ποια είναι η γνώμη σας; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:26
30/12/2013

Ποια είναι η γνώμη σας;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστίνα

Mε κοιτάει κάποιος επίμονα, αλλά να διστάζει να μου μιλήσει παρόλο που κι εγώ τον κοιτάζω. Ακόμη, στα club έχει τύχει να τρίβεται ο άλλος πάνω μου και ενώ δείχνω ανταπόκριση μετά να φεύγει...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Είμαι φοιτήτρια 19 χρονών σχετικά εμφανίσιμη. Έχω μεγάλη ανάγκη να κάνω μία σχέση και το προσπαθώ αρκετά πιστεύω. Βγαίνω έξω αρκετά συχνά σε club, μαγαζιά, καφετέριες, χορεύω και διασκεδάζω με φίλους. Το αποτέλεσμα όμως είναι συνήθως να με κοιτάει κάποιος επίμονα, αλλά να διστάζει να μου μιλήσει παρόλο που κι εγώ τον κοιτάζω. Ακόμη, στα club έχει τύχει να τρίβεται ο άλλος πάνω μου και ενώ δείχνω ανταπόκριση μετά να φεύγει χωρίς να μου μιλήσει. Μία φορά ένας ζήτησε τον αριθμό μου, αφού είχαμε μιλήσει για λίγη ώρα και δεν μου έστειλε ποτέ. Πώς εξηγούνται όλα αυτά; Κάνω κάποιο λάθος εγώ και δεν το καταλαβαίνω; Γιατί τα αγόρια στην πλειοψηφία τους διστάζουν τόσο να μιλήσουν και το μόνο που κάνουν είναι να τρίβονται ή απλά να σε καρφώνουν με το βλέμμα τους;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, προφανώς κάτι κάνεις λάθος, διαφορετικά δεν εξηγείται τέτοια ξηρασία. Βέβαια, ομολογουμένως τα αγόρια τη σήμερον ημέρα μπορεί να είναι κάπως διστακτικά στο να κάνουν το "πρώτο" βήμα, αλλά όταν δίνεις το πράσινο φως με τη συμπεριφορά σου, δεν δικαιολογείται το να μην έχεις έστω κάποιες επιτυχίες –ακόμη κι αν δεν είναι του γούστου σου.

Φυσικά, δεν είμαι παρούσα για να ξέρω πώς ακριβώς συμπεριφέρεσαι, αλλά μου φαίνεται ότι δίνεις την εντύπωση της "απελπισμένης" και αυτό από μόνο του είναι ξενερωτικό για τους περισσότερους άντρες. Το να αφήνεις άσχετους να τρίβονται επάνω σου για παράδειγμα, δείχνει ότι είσαι υπερβολικά διαθέσιμη, σε βαθμό που δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν τα ερωτικά σου καλέσματα απευθύνονται ειδικά σε κάποιον, ή γενικώς.

Όσο για το να σου ζητάει κάποιος το τηλέφωνο σου και να μη σε παίρνει στη συνέχεια, σημαίνει απλά ότι έψαχνε μια εύκολη διέξοδο από έναν διάλογο ο οποίος δεν τον ενέπνευσε για να μπει στη διαδικασία να σε αναζητήσει.

Εν πάση περιπτώσει, πιστεύω ότι θα είχες πολλά να κερδίσεις αν ξεχνούσες για λίγο ότι υπάρχουν άντρες και άρχισες να φέρεσαι όπως ακριβώς αισθάνεσαι κι όχι με στόχο να "αρέσεις" και να τραβήξεις την προσοχή οποιουδήποτε κι αν είναι αυτός.

Αυτό σημαίνει ότι όταν αποφασίσεις να φλερτάρεις, πρέπει να φλερτάρεις με έναν κάθε φορά –κάθε φορά που βγαίνεις έξω, να εξηγούμαστε κι όχι κάθε δέκα λεπτά που κάποιος άλλος θα ρίξει τα μάτια του πάνω σου- στον οποίο θα δώσεις όλη σου την προσοχή, θα τον ενθαρρύνεις με χαμόγελα και θα του δώσεις την ευκαιρία να σε προσεγγίσει περνώντας δίπλα του χωρίς να συνοδεύεσαι από την παρέα σου.

Γιατί βέβαια, αν είσαι συνεχώς περιτριγυρισμένη από άλλα άτομα, είναι αμήχανο για τον άγνωστο να σε πλησιάσει και να εκδηλωθεί αφού δεν μπορεί να ξέρει τι ρόλο παίζει ο καθένας με τον οποίο μιλάς στον περίγυρο σου.

Από την άλλη, αν αφού του έχεις δώσει χρόνο και χώρο για ν' αντιδράσει και δεν βλέπεις ανταπόκριση, δηλαδή έχει περάσει μισή ώρα που κοιτιόσαστε, χαμογελάς και δεν σου χαμογελάει, ή (χειρότερα) στρέφει το βλέμμα του αλλού αφού έχεις περάσει από κοντά του για νατου δώσεις το περιθώριο να σε προσεγγίσει, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να χάνεις τον χρόνο σου μαζί του και μπορείς να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου.

Χαλάρωσε λοιπόν, απόλαυσε πραγματικά τις εξόδους σου χωρίς να βάζεις κάποιον στόχο και αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει. Αυτονόητο βέβαια είναι το να έχεις έναν συγκεκριμένο τύπο άντρα στο μυαλό στο μυαλό σου που θα ήθελες και θα μπορούσες να γνωρίσεις καλύτερα κι όχι απλά έναν άντρα κι όποιον να 'ναι.  Διαφορετικά, στην καλύτερη περίπτωση να πετύχεις έναν τύπο "ό,τι να 'ναι" κι όχι αυτό που θα ήθελες πραγματικά.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ