Πλήρης άγνοια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:28
6/2/2014

Πλήρης άγνοια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νεφέλη

Τον αγαπάω πολύ και δεν μπορώ να πιστέψω πως μου το έκανε αυτό. Η δουλειά πανω από εμενα;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου γεια σου. Σου ειχα ξαναστείλει αλλα δεν μου απάντησες. Ειμαι 17 χρόνων και πριν 2 μήνες περίπου χωρισα με ενα παιδί 23 χρόνων μετά από 2 χρονια σχέσης που ο ίδιος επιδίωξε. Για να μην πολυλογώ.. Ήμασταν μαζι ερωτευμένοι και αγαπημένοι και με είχε κάνει να δωθώ σε αυτόν, κάναμε ακομα και όνειρα για το μέλλον, πιστεύαμε πως θα ήμασταν για πάντα μαζι. Όμως μου είπε να χωρίσουμε γιατι δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζι λόγω των προβλημάτων της δουλειάς του και γιατι προτιμά να ξεσπά άλλου και οχι σε μένα. Συν τοις άλλοις μου είπε οτι το θέμα με την δουλειά του του έφερε στο μυαλό οτι μαλώναμε βράδυ παρά βράδυ κλπ. Να σημειώσω οτι δουλεύει ως "σωματοφύλακας". Τέλος πάντων στην υποδοχή μιας κλινικής. Τι πιστεύεις; Αξίζει να ελπιζω οτι θα ξαναγυρίσει; 'Η να το ξεπεράσω όσο δύσκολο και αν ειναι και να συνεχίσω την ζωη μου; Τον αγαπάω πολύ και δεν μπορώ να πιστέψω πως μου το έκανε αυτό. Η δουλειά πανω από εμενα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νεφέλη μου, γιατί να ελπίζεις ότι θα ξαναγυρίσει; Αφού σου το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος ότι του τελείωσε. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση.

Τώρα, το ότι πρόβαλε ως δικαιολογία τη δουλειά, είναι για να μην σε πληγώσει περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, είτε έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού, είτε όντως νιώθει πολύ πιεσμένος για να αντέξει τις απαιτήσεις μιας οποιασδήποτε σχέσης, το γεγονός είναι ότι η δική σας σχέση έχει λήξει.

Προφανώς για εκείνον τα πράγματα δεν ήταν όσο ειδυλλιακά θέλεις να τα θυμάσαι και για να ξεπεράσεις τον χωρισμό σας ευκολότερα, δεν πρέπει να παρασύρεσαι από τις φαντασιώσεις σου για το τι έπαιζε μεταξύ σας.

Αντίθετα, προσπάθησε να αναλύσεις την κατάσταση, να καταλάβεις τι πήγε στραβά και ποια λάθη αναλογούν σε ποιον στην πορεία της κοινής σας ιστορίας, χωρίς να ρίχνεις όλο το φταίξιμο σε κάποιον.

Όπως χρειάζονται δύο για να δημιουργήσουν μια σχέση, έτσι χρειάζονται και δύο για να την κρατήσουν. Αν ο ένας από τους δύο σταματήσει να πορεύεται σ' αυτή την κατεύθυνση, ή αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα και να γίνεται βάρος στον άλλον, δεν μπορείς και δεν αξίζει να κάνεις κάτι για να τον επαναφέρεις στον "ίσιο δρόμο". Απλά συνεχίζεις να προχωράς μπροστά και να προετοιμάζεσαι για την επόμενη σχέση σου, η οποία μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο ευτυχισμένη από την προηγούμενη, αρκεί να κάνεις καλύτερη επιλογή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ