Πιθανό δεύτερο comeback πρώην | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:56
22/7/2013

Πιθανό δεύτερο comeback πρώην

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λία

Απ' τη μια  ο τύπος θέλει σοβαρές σχέσεις και κουκουρούκου μάντολες κι απ' την άλλη του καρφώνει να κάνει μονάχα one night stands χωρίς σχέσεις.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου, θεία Λουκία! :-) Είμαι η Λία κι είμαι 20. Σε παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη/συμβουλή σου πάνω σ' ένα θέμα! Με τον πρώην μου έχουμε χωρίσει εδώ και πολλούς μήνες. 6 μήνες μετά το χωρισμό ξανάρθαμε κοντά κι αποφασίσαμε να μαστε μονάχα sex partners χωρίς δεσμεύσεις. σε κάποια φάση το διαλύσαμε, όμως, γιατί αυτός βρήκε κοπέλα. Με την κοπέλα αυτή τα χανε για περίπου κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Μετά χωρίσανε. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που την χώρισε και τα φτιαξε με άλλη καινούργια με την οποία δηλώνει "πολύ ευτυχισμένος!" (εδώ θα πω ότι το έργο το χουμε ξαναδεί γιατί τα ίδια έλεγε και μαζί μου όταν ήταν και μ' όλες του τις γκόμενες!). Φίλοι μου λένε ότι σε 3 μήνες το πολύ η σχέση του αυτή θα χει σχολάσει (να σημειώσουμε ότι είναι σχέση εξ αποστάσεως και ότι η κοπέλα είναι ανήλικη και 7 χρόνια μικρότερη. εκείνος είναι 24) όπως ακριβώς σχόλασε κι η σχέση του με την άλλη κοπέλα (να σημειώσουμε επίσης ότι κι εκείνη η σχέση ήταν εξ αποστάσεως). Επίσης, μια φίλη μου λέει ότι είναι εντελώς ανώριμος κι ανισόρροπος κι ότι δεν έχασε χρόνο και με το που χώρισε τη μία έτρεξε αμέσως σ' άλλη! Εμένα αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι κάτι που μου πε ο κολλητός μου επί του θέματος : ότι τον έχει ικανό με το πού χωρίσει και ψάχνει για γκόμενα και σεξ, να μου την ξαναπέσει και να μου ζητήσει να το ξανακάνουμε! Γιατί τέτοιος επιπόλαιος είναι λέει. το θέμα είναι θεία Λουκία μου πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν ξέρω πώς ακριβώς να το αντιμετωπίσω. γιατί συνέβη ξανά κάτι τέτοιο μαζί του όπως αρχικά ανέφερα. Εκεί που ο τύπος θέλει απ' τη μια σοβαρές σχέσεις και κουκουρούκου μάντολες απ' την άλλη του καρφώνει άλλες φορές να κάνει μονάχα one night stands χωρίς σχέσεις. Το θέμα είναι ότι αν του καρφωθεί στο μυαλό το δεύτερο, επικαλείται εμένα και μου ζητά να κάνουμε σεξ. Ποια είναι η γνώμη σου, θεία Λουκία γι' αυτό; Μπορείς να μου δώσεις κάποιες συμβουλές επί του θέματος σε παρακαλώ; Θα το εκτιμούσα βαθύτατα αν το έκανες γιατί έχω ανάγκη τη γνώμη ενός ειδικού σ' αυτά τα θέματα όπως εσύ. Βοήθησε με, σε παρακαλώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λία μου, τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή; Ο πρώην σου θέλει να δοκιμάσει την τύχη του για μια σοβαρή σχέση, αλλά όχι μαζί σου. Εσύ είσαι απλά το σιγουράκι του για τις περιόδους "ερωτικής ξηρασίας".

Πρόκειται για κλασική συμπεριφορά, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και βολικό από το να κάνεις σεξ με κάποια που ήδη γνωρίζεις κι έχει συμφωνήσει να κάνει περιστασιακό σεξ μαζί σου. Δεν χρειάζονται ούτε περιττές εισαγωγές, ούτε παραμυθιάσματα, ούτε καν να σε κεράσει το ποτό σου.

Τώρα, το αν θα συνεχίσεις να τον εξυπηρετείς με αυτόν τον τρόπο είναι δικό σου θέμα. Αν σε βολεύει κι εσένα αυτή η  κατάσταση, γιατί δεν βρίσκεις γκόμενο ή γιατί βαριέσαι να ψάξεις, τότε δεν χάνεις τίποτα να συνεχίσεις έτσι, αν και όποτε κάτσει η φάση. Αν πάλι, θέλεις κάτι περισσότερο απ' αυτόν και ονειρεύεσαι αναθέρμανση της σχέσης σας, καλύτερα να του κόψεις τον αέρα, γιατί αλλιώς θα καταλήξεις να νιώθεις προδομένη και θύμα εκμετάλλευσης και δεν θα είναι δικό του το λάθος.

Το ίδιο ισχύει κι αν είσαι σε φάση εντατικής αναζήτησης του ιδανικού άντρα για σχέση, αφού όσο μπλέκεσαι με άκυρα σκηνικά, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να δείξεις τον απαραίτητο ζήλο για να τον βρεις.

Υ.Γ.: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό" σ' αυτά τα θέματα. Απλά τυχαίνει να έχω μια εμπειρία ζωής παραπάνω και όντας απ' έξω από την κατάσταση έχω τη δυνατότητα να βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά και συνολικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ