Περίεργη συμπεριφορά!!! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:10
13/7/2011

Περίεργη συμπεριφορά!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαριλένα

Μου αρέσει ένας άνδρας με τον οποίο κάνουμε παρέα φιλική. Χώρισε πρόσφατα κ αυτό που με προβληματίζει είναι οτι όταν βγαίνουμε με τη παρέα όλο με πειράζει!!! Μου τη λέει συνεχώς κ με το παραμικρό.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα Λουκία! Συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις. Είπα να γράψω κι εγώ κάτι που με προβληματίζει εδώ κ καιρό... Μου αρέσει ένας άνδρας με τον οποίο κάνουμε παρέα φιλική. Του το έχω δείξει με τον τρόπο μου κ φυσικά το έχουν καταλάβει κ στη παρέα... δεν είμαστε παιδια!!! Βέβαια είχε σχέση κ δεν μπορούσα να επέμβω περισσότερο κ να καταλάβω εάν ενδιαφέρεται ή απλα με συμπαθεί, οπότε σταμάτησα να δείχνω πολλά! Χώρισε όμως πρόσφατα κ αυτό που με προβληματίζει είναι οτι όταν βγαίνουμε με τη παρέα όλο με πειράζει!!! Μου τη λέει συνεχώς κ με το παραμικρό. Κάποια στιγμη τον ρώτησα εάν έχει κάτι μαζί μου κ μου μιλάει έτσι νευρικα κ απότομα κ μου λέει ''όχι βρε!!!Σε πειράζω!!!''

Μετά πάλι τα ίδια... σε ότι έλεγα μου την έλεγε... όταν δεν ασχολιόμουν μαζί του κ κοιτούσα αλλού, με κοιτούσε κ μου έκανε νάζια με την έκφραση. Δεν ξέρω τι τον είχε πιάσει... Το έχει κάνει κι άλλες φορές αλλά όχι τόοοοσο πολύ!Είχε περίεργη συμπεριφορά. Μια φίλη μου είπε οτι μάλλον με γουστάρει κ κάνει όπως τα παιδάκια στο σχολείο που δεν εκδηλώνονται λόγω εγωισμού!Παρατήρησα πάντως οτι αυτό το κάνει μόνο σε εμένα. Στην αρχή έλεγα μήπως δεν με συμπαθεί αλλά η φίλη μου, μου είπε πως αν με αντιπαθούσε θα αδιαφορούσε κ δεν θα ασχολιόταν. Επίσης δεν ξέρω αν κ πόσο μετράει αυτό, αλλά παρατήρησα οτι το σώμα του έγερνε-κοιτούσε πρός εμένα κ δύο φορές ακούμπησε το γόνατό του στο δικό μου. Κ δεν μιλάω για δευτερόλεπτα...άσε που το κούνησα λίγο για να καταλάβει οτι με πίεζε γιατί είχα στριμωχτεί κ παρ'όλα αυτα... τπτ... εκείιιι...δεν το έπαιρνε το γόνατο!!! Τι συμβαίνει Θεία Λουκία;;; Βοήθησε μεεεε!!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα τώρα βρε Μαριλένα μου και λες ότι δεν είσαστε και παιδιά... Έχει δίκιο η φίλη σου. Είναι σαφές ότι ο τύπος σε γουστάρει, γι' αυτό και σου κάνει τόσα ανοίγματα, έστω και υπογείως. Τι περιμένεις; Την επόμενη φορά που θ' ακουμπήσει στο γόνατο σου, χάιδεψε το δικό του ή ψάξε για το χέρι του και κράτησε το για λίγο... Άντε για να πάει και λίγο παρακάτω το τρένο, που καίει και κάρβουνο...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ