Περίεργη Σχέση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:06
21/7/2011

Περίεργη Σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας μου είπε ότι δουλεύει με μία κοπέλα, την οποία μου τη σύστησε ως ξαδέλφη του. Δεν έχω ρωτήσει ποτέ τη συγγένεια έχουν, με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι επεμβαίνει στη σχέση μας σε βαθμό που πιστεύω ότι υπάρχει κάποια άλλη σχέση μεταξύ τους, η οποία δεν είναι συγγενική.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία, έχω ζητήσει ξανά τη βοήθειά σου και με έχεις συμβουλέψει. Όμως για το θέμα που σου γράφω τώρα δεν έχω πάρει απάντηση (προφανώς έχει πολλά ερωτήματα) αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει πολύ.

Έχω σχέση εδώ και 3 περίπου χρόνια με κάποιον. Από την πρώτη σχεδόν μέρα της γνωριμίας μας μου είπε ότι δουλεύει με μία κοπέλα, την οποία μου τη σύστησε ως ξαδέλφη του. Δεν έχω ρωτήσει ποτέ τη συγγένεια έχουν, με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι επεμβαίνει στη σχέση μας σε βαθμό που πιστεύω ότι υπάρχει κάποια άλλη σχέση μεταξύ τους, η οποία δεν είναι συγγενική. Η συγκεκριμένη κοπέλα (σημ. έχει την ίδια σχεδόν ηλικία με το φίλο μου και δεν είναι παντρεμένη) θέλει να βγαίνει μαζί μας, βγαίνει με το φίλο μου, κοιμάται στο σπίτι του και μία φορά εμφάνισε μπροστά μου μία φίλη της, η οποία φλέρταρε με το φίλο μου και εκείνη έμενε αμέτοχη. Περιττό να σου πω ότι το αποτέλεσμα ήταν να μαλώσουμε πολύ άσχημα. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό και να μάθω τι συμβαίνει μ' αυτή τη γυναίκα; Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ναι, φυσικά και μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό και απορώ που δεν το έχεις σκεφτεί από μόνη σου, τρία χρόνια τώρα... Θυμάμαι μάλιστα, ότι στα προηγούμενα γράμματα σου μου έλεγες επίσης ότι οι φίλοι του τους προσκαλούν μαζί, αφήνοντας εσένα απέξω και άλλες τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Όλα αυτά λοιπόν με κάνουν να αμφιβάλλω για την ποιότητα της σχέσης που διατηρείς τόσο καιρό, αφού σημαίνουν ότι ο αγαπημένος σου δεν σε υπολογίζει και πολύ, αλλά εξίσου με κάνουν ν' αναρωτιέμαι γιατί περίμενες τόσο καιρό για να προβληματιστείς πάνω στο συγκεκριμένο.

Βλέπεις, το πρόβλημα δεν είναι τι κάνει εκείνος μαζί της, αλλά το τι κάνει μαζί σου και γιατί διατηρεί αυτή την αμφιλεγόμενη κατάσταση. Γι' αυτό το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι είδους σχέση έχεις και τι θέλεις να έχεις μ' αυτόν τον άνθρωπο κι εφόσον εξακολουθεί να σ' ενδιαφέρει να θέσεις αυτή τη σχέση σε καινούργια βάση.

Έπειτα, μπορείς να ρωτήσεις τον καλό σου ευθέως τι ρόλο παίζει ακριβώς αυτή η γυναίκα στη ζωή του και τι είδους συγγένεια είναι αυτή που τους συνδέει και γιατί δεν κοιτάει να φτιάξει τη δική της ζωή, αντί ν' ασχολείται με τη δική σας. Επίσης, μπορείς να του ζητήσεις να σταματήσουν να βγαίνουν οι δυο τους μόνοι τους, όπως και το να σταματήσει εκείνη να έρχεται κάθε φορά μαζί σας και να βάζει τις φίλες της να φλερτάρουν μαζί του.

Βέβαια, αν του κάνεις μια τέτοια συζήτηση μετά από τρία χρόνια μιας παγιωμένης κατάστασης, το πιθανότερο είναι ότι εκείνος θα γίνει έξαλλος και θα σου δώσει τελεσίγραφο ότι έτσι είναι τα πράγματα κι αν δεν σ' αρέσει, να πας στο καλό. Εσύ ήδη το ξέρεις αυτό και γι' αυτό, αντί να ρωτάς τον ίδιο τι τρέχει ρωτάς εμένα.

Όμως αυτό δείχνει ότι τον φοβάσαι, ή ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανάξιο για μια ισότιμη και υγιή σχέση και έτσι προτιμάς να αφήνεις όλα αυτά τα καυτά ερωτήματα να αιωρούνται παρά να πατήσεις πόδι εκεί που πρέπει. Αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ