Παρθένος; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:21
21/9/2013

Παρθένος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αφροδίτη

Προχθές έμαθα απο τον κολλητο του πως ο φίλος μ είναι παρθένος και πως δεν έχει παει ποτε με κοπέλα. Να την αφήσω καλύτερα αυτη την σχέση;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου διαβάζω εδώ κ καιρο την στήλη σου και πραγματικά τωρα χρειάζομαι κ εγω την πολύτιμη βοήθεια σου. Λοιπόν έχω σχέση με ενα παιδι εδώ και 2 μήνες αλλα δυστυχώς είναι από απόσταση... Εγω τυχαίνει να μαι παρα πολυ φίλη με τον κολλητό του κι έτσι προχθές έμαθα μετά από ερωτήσεις μου πως ο φίλος μ είναι παρθένος και πως δεν έχει παει ποτε με κοπέλα. Το γεγονός με παραξενεψε καθώς είναι 20 χρόνων κ πολυ εμφανισιμος. Δεν έχει κάνει ποτε κουβέντα για τέτοιου είδους θέματα. Πως να τ διαχειριστώ; Να την αφήσω καλύτερα αυτη την σχέση; Σ παρακαλώ απάντησε μ όσο πιο γρήγορα γίνεται... Ευχαριστω εκ των προτέρων

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αφροδίτη μου, καταλαβαίνω την έκπληξη σου αλλά βρίσκω πολύ επιπόλαιο να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο μόνο με βάση όσα του προσάπτει κάποιος τρίτος, αφού δεν ξέρεις ούτε πόσο αλήθεια είναι, ούτε τι θέση παίρνει  για το θέμα ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος.

Γενικότερα, εφόσον θέλεις τόσο προσωπικές πληροφορίες για κάποιον, καλύτερα να απευθύνεσαι στον ίδιο και όχι σε τρίτους, οι οποίοι είτε από πρόθεση είτε από αφέλεια μπορεί να σου δώσουν μια λάθος εικόνα.

Άλλωστε, είναι απόλυτα φυσικό να κάνεις ερωτήσεις για το ερωτικό παρελθόν ενός ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεσαι μια τρυφερή σχέση -είτε από κοντά, είτε από μακριά- και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη με τον συγκεκριμένο.

Μπορεί εκείνος να μην το έχει θίξει, αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει να το θίξεις εσύ. Στο κάτω-κάτω δεν μιλάμε για κάποιο έγκλημα καθοσιώσεως. Για έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας μιλάμε, κάτι που όταν υπάρχει θέληση κι από τις δύο πλευρές ενός ζευγαριού διορθώνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Εκτός κι αν ψάχνεις απλά μια φτηνή δικαιολογία απέναντι στον εαυτό σου για να τον αφήσεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ