Πάντα εγώ το πρώτο βήμα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:22
15/2/2013

Πάντα εγώ το πρώτο βήμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελλη

Τώρα χωρίσαμε πάλι κ έχουν περάσει 3 βδομάδες κ δεν έχει κάνει τπτ. Είναι τρομερά εγωιστής όσο ήμασταν όμως μαζί μ έλεγε ότι μ αγαπάει.

Καλησπέρα! Είχα μια σχέση ενάμισι χρόνο στην οποια έδωσα τα πάντα. Άφηνα την πολύ που σπούδαζα για να πηγαίνω σ αυτόν γτ αυτός δεν είχε οικονομική άνεση. Δεν δούλευα επειδή δεν ήθελε κ το απαιτούσε. Υποχωρούσα πάντα κ του "στελνα" μνμ όταν χωρίζαμε ενώ αυτός το παίζε δύσκολος. Τώρα χωρίσαμε πάλι κ έχουν περάσει 3 βδομάδες κ δεν έχει κάνει τπτ. Είναι τρομερά εγωιστής όσο ήμασταν όμως μαζί μ έλεγε ότι μ αγαπάει κ ότι αυτό το ένιωσε πρώτη φορα. είναι 24 κ εγώ 20. Δεν πρέπει να τον αφήσω για να δω αν θα κάνει κάτι για πρώτη φορα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλλη μου, σίγουρα πρέπει να τον αφήσεις και όχι μόνο για πρώτη φορά, αλλά για πάντα, γιατί μπορεί να λέει ότι σε αγαπάει, αλλά αυτό δεν είναι πραγματική αγάπη. Η σχέση σας είναι σχέση παθολογικής εξάρτησης και δεν σου κάνει καλό.
Ας πάει λοιπόν εκείνος στο καλό κι εσύ ας κοιτάξεις να δουλέψεις λίγο με τον αυτοσεβασμό σου, γιατί δεν αξίζεις αυτή την άθλια συμπεριφορά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ