Πανικός - Με απάτησε με τη φίλη μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:23
16/10/2013

Πανικός - Με απάτησε με τη φίλη μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βοήθεια

Ο αντρας μου με απατησε με φιλη μου. Μου το ειπε την επομενη γεματος τυψεις. Τι να κανω; Πώς να τους φερθω;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία βοηθεια! Τις συμβουλλες σου θελω. Ο αντρας μου με απατησε με φιλη μου. Μου το  ειπε την επομενη γεματος τυψεις. Με τη φιλη τι να κανω; Πώς να της φερθω; Στον αντρα μου πώς να φερθω; Τα χω χαμενα... παρακαλω γρηγορη απαντηση. Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα, με τη "φίλη" σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, εκτός από να την απομακρύνεις γιατί είναι περισσότερο φίδι, παρά φίλη. Η απόλυτη ψυχρότητα είναι η πλέον κατάλληλη και αξιοπρεπής στάση από την πλευρά σου, εκτός κι αν εκείνη επιμένει να της δώσεις εξηγήσεις, όπου βέβαια μπορείς να της πεις ότι τα ξέρεις όλα και δεν θέλεις άλλες παρτίδες μαζί της.

Με τον άντρα σου τώρα, είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Το γεγονός ότι δεν άντεξε τις τύψεις και σου αποκάλυψε την απιστία του, του δίνει ένα ελαφρυντικό μεν, αλλά δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη του ότι έχει κλονίσει σοβαρά την εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσες να τον συγχωρήσεις για πρώτη και τελευταία φορά, αλλά όχι πριν πάρεις τις εξηγήσεις που σίγουρα έχεις ανάγκη για να καταλάβεις τις αιτίες της απιστίας του. Βλέπεις, όσο κι αν η ενοχή βαραίνει απόλυτα εκείνον, σίγουρα είχε δημιουργηθεί κάποιο κενό στη σχέση μεταξύ σας που άφησε χώρο για το τρίτο πρόσωπο.

Άρα αν θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο σας, θα πρέπει να εντοπίσετε και να αποκαταστήσετε αυτό το κενό, συζητώντας με απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ σας, ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή ως ζευγάρι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ