παίζει μαζί μου; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:22
1/9/2011

παίζει μαζί μου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρακι

Mου είπε πως ήθελε να χωρίσει, δεν το πίστεψα αλλά ήθελα να το πιστέψω. Μετά από λίγες ημέρες τον είδα κάπου έξω μαζί της να είναι μέσα στον έρωτα και στην αγάπη.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 Πριν δύο χρόνια είχα γνωρίσει ένα αγόρι με τον οποίο είχαμε βγει δύο φορές μετά χαθήκαμε και έτυχε να συναντηθούμε φέτος, κανονίσαμε να πάμε για καφέ έτσι και έγινε. Μιλούσαμε για πολύ ώρα κάποια στιγμή μου είπε ότι είναι μαζί με μια κοπέλα αυτή την εποχή. Δεν το συνέχισα έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα διότι θα έφευγα εκείνες τις ημέρες και θα πήγαινα διακοπές... Θα χανομασταν... Αφού πέρασαν κάποιες ημέρες μου έστειλε μήνυμα στο κινητό που με ρωτούσε αν γύρισα του απάντησα πως είχα γυρίσει και έτσι μου πρότεινε να πάμε για έναν καφέ και εγώ δέχτηκα. Εκείνη την φορά μου είπε πως ήθελε να χωρίσει, δεν το πίστεψα αλλά ήθελα να το πιστέψω. Μετά από λίγες ημέρες τον είδα κάπου έξω μαζί της να είναι μέσα στον έρωτα και στην αγάπη. Απομακρυνθηκα για λίγο καιρό ωστόσο άλλαξα και αριθμό για να μην τον εχει, όμως προχθές μου έστειλε μήνυμα στον παλιό μου αριθμό δεν ήξερα τι να κάνω και δεν ξέρω ακόμα...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Να μην κάνεις τίποτα και γενικότερα να μην μπλέκεις με άντρες που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, αλλά παράλληλα ψάχνονται κι αλλού. Μια τέτοια συμπεριφορά δείχνει ότι ο άλλος δεν ξέρει τι θέλει, είναι αδύναμος χαρακτήρας και αρνείται να χειριστεί με ειλικρίνεια τα αισθηματικά του κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη, η οποία είναι βασική προϋπόθεση για να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε σχέση με κάποιον.

Αυτό ισχύει και για τον συγκεκριμένο. Το πιθανότερο είναι ότι θέλει να κάνει μια αρπαχτή μαζί σου και σου πουλάει φούμαρα, γιατί δεν του έχεις κάτσει και του έχει κατσικωθεί... Απλά αγνόησε τον λοιπόν. Σε περίπτωση δε που επιμείνει, εξήγησε του ότι θα χαρείς να ξαναμιλήσετε όταν και εφόσον (κυρίως) είναι ελεύθερος από άλλες δεσμεύσεις κι αν και εφόσον (παράλληλα) ισχύει και για σένα το ίδιο την ίδια εποχή. Μέχρι τότε, γεια...  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ