ονειρευομαι τον γαμο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:51
2/2/2011

ονειρευομαι τον γαμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
λιτσα

Περνάμε τέλεια μαζί και ζω στιγμές που ποτέ δεν φανταζόμουν οτι θα ζούσα. Όμως εγώ θέλω κάτι παραπάνω... Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια νωρίς.  Όμως δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Θεια Λουκία δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι δύο χρόνια και κάποιους μήνες με έναν καταπληκτικό άνθρωπο αλλά υπάρχει κάτι που με προβληματίζει. Παρόλο που ήμαστε πολλοί νέοι ακόμα ( είμαστε και οι δύο στο τελευταίο έτος του πανεπιστημιου) εγώ θέλω να επισημοποιήσουμε την σχέση μας. Δεν το θέλω απαραίτητα αυτή την στιγμή αλλά θέλω τουλάχιστον να ξέρω ότι θα γίνει. Είναι υπέροχος και δεν θέλω να τον χάσω. Μου φέρεται άψογα, περνάμε τέλεια μαζί και ζω στιγμές που ποτέ δεν φανταζόμουν οτι θα ζούσα. Όμως εγώ θέλω κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να το συζητήσω μαζί του γιατί θα με περάσει για απεγνωσμένη, αλλά εγώ θέλω να δημιουργήσω οικογένεια νωρίς, δηλαδή τελειώνοντας το πανεπιστήμιο να γίνει αυτό. Έχω αρχίσει να έχω μούτρα συνέχεια όταν ήμαστε μαζί (θυμώνω άθελά μου που δεν λέει εκείνος τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα) και εκείνος με ρωτάει κάθε φορα τι έχω και αν θέλω να του πω να με βοηθήσει. Όμως δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Αλλά με πνίγει. Τι να κάνω;

 

Να ένας ωραίος τρόπος για να καταστρέψεις μια ωραία και υποσχόμενη σχέση! Αυτό είναι που λέμε να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Τι τα θέλεις κοπέλα μου και αφήνεις την ανασφάλεια να σε κατατρώει και να σου χαλάει ό,τι καλό μπορείς να ζήσεις αυτή τη στιγμή;

Για να σου εξηγήσω τι εννοώ, θα παραβλέψω ότι αντικειμενικά είσαστε πολύ μικροί για γάμο -και ιδιαίτερα εκείνος- και θα υποθέσω ότι ο καλός σου έρχεται απόψε και σου λέει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του και σου υπόσχεται να σε παντρευτεί. Τι νόημα θα έχει πραγματικά κάτι τέτοιο για σένα; Εντάξει, θα χαρείς, γιατί θα νιώσεις ότι έχεις δέσει τον γάιδαρο σου και θα σου φύγει -προσωρινά- η ανασφάλεια, αλλά αυτή η υπόσχεση θα έχει μηδενική πρακτική αξία.

Για να βάλετε στόχο τον γάμο πρέπει πρώτα να έχετε ολοκληρώσει τις σπουδές σας (ενδεχομένως μεταπτυχιακά, ειδικότητες κ.λπ.), να έχετε αποκατασταθεί επαγγελματικά και εκείνος να έχει τελειώσει και με τις υποχρεώσεις του στον στρατό. Όλο αυτό βέβαια και με την προϋπόθεση ότι εξακολουθείτε να έχετε μια αμοιβαία ικανοποιητική σχέση, θα πάρει τουλάχιστον τρία-τέσσερα χρόνια, δηλαδή είναι σαν να έχουμε τα ψάρια στη θάλασσα και το τηγάνι στη φωτιά.

Άλλωστε, αν εκείνος σου υποσχεθεί γάμο από τόσο νωρίς και πάλι δεν θα καθησυχάσει για πολύ την ανασφάλεια σου, αφού στα χρόνια που θα μεσολαβήσουν, εσύ σταδιακά θα θέλεις να το κάνετε όλο και πιο συγκεκριμένο, να γνωριστούν οι οικογένειες, να αρρωβανιαστείτε κ.ο.κ., με τελικό αποτέλεσμα να τον καταπιέσεις τόσο πολύ που τελικά να τον χάσεις από την ίδια σου τη βιασύνη.

Χαλάρωσε λιγάκι λοιπόν κι αν πραγματικά έχεις στόχο την παντρειά μ' αυτόν τον άνθρωπο, φρόντισε να περνάτε καλά την κάθε μέρα που είσαστε μαζί τώρα, χωρίς ν' αφήνεις το μέλλον να σου καταστρέφει το παρόν. Όμως, με την στάση που κρατάς αυτή τη στιγμή, με τα μούτρα και τα νεύρα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι να τον κουράσεις, αφού αυτή η ατμόσφαιρα δεν είναι κι η καλύτερη για ένα ζευγάρι. Και βέβαια, κανένας άντρας δεν θέλει να παντρευτεί μια γυναίκα που ήδη ξέρει ότι είναι κυκλοθυμική και κουραστική. Γι' αυτό φέρσου έξυπνα και μην σκάβεις τον λάκκο σου με τα ίδια σου τα χέρια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ