Όλο χωρίζουμε - και ξαναγυρνάει | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:28
17/1/2014

Όλο χωρίζουμε - και ξαναγυρνάει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Απορημένη

Το καλοκαίρι χωρίσαμε γιατί πιεζόταν λόγω δουλειάς και το Σεπτέμβιο τα ξανα βρήκαμε. Μου είπε ότι δεν ήμουν βάρος...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Για ένα χρόνο και κάτι είχα σχέση με εναν συνομίληκο μου (20) αλλά χωρίζαμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Σπουδάζω σε αλλη πόλη κ αυτός μένει σε χωριό. Το καλοκαίρι χωρίσαμε γιατί πιεζόταν λόγω δουλειάς και το Σεπτέμβιο τα ξανα βρήκαμε. Μου είπε ότι δεν ήμουν βάρος αλλά ηθελε να περασει μόνος του το καλοκαίρι. Τα ξανα βρήκαμε και μετά από λίγο καιρό έγινε ένα περιστατικό με λικε σε πρωην του. Αντι να παραδεχτεί από την αρχή το λάθος του προτίμησε να με χωρίσει και να μου πει ότι δεν νιώθει κάτι και δεν είναι ερωτευμένος. Αφου δεν ασχλήθηκα μαζί του για 2 εβδομάδες γύρισε και μου είπε πως είχα δίκιο και τα ξανα βρήκαμε. Στη συνέχεια αφού είχε πει ότι θα έρθει να με δει στο τέλος το άλλαξε ότι δεν έχει λεφτά κ αφού έγινε ένα ασήμαντο περιστατικό και μου είπε πως δεν νευρίασε απλά εξαφανίστηκε. Μετά από 3 εβδομαδες πήγε εκδρομή με τους φίλους του. Μιλήσαμε για χρονια πολλα τα χριστούγενα και φυσικά εγώ του έστειλα όπως πάντα. Δεν ξέρω γιατί δεν μου έδωσε απλά μία εξηγηση γιατί με χωρίζει. Παντα έψαχνε αφορμές, είναι πολυ εγωιστής και δεν θέλει να πιέζεται και να κάνει υποχωρήσεις. Μέσα σε έξι μήνες χωρήσαμε και τα ξανα βρήκαμε 3 φορές και φυσικά οι χωρισμοί ήταν πάντα σε περιόδους που θα πήγαινα να τον δω. Με θεωρεί δεδομένη γιατί πάντα εγώ του έστελνα και του έλεγα να τα ξανα βρούμε. Πως να το αλλάξω και να του κινήσω πάλι το ενιαφέρον;Τί να κάνω; Με την εξαφάνιση του ήταν οριστικό αντίο ή απλά παιχίδι και θα ξανα γυρίσει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Η κατάσταση είναι διάφανη: ο τύπος σε βάζει κάθε τόσο στο ψυγείο γιατί θέλει να παίζει με άλλες και όταν ξεμένει ξαναγυρνάει σε σένα, πάντα με τους δικούς του όρους. Σε έχει σίγουρη, δεν δείχνει κανένα σεβασμό προς εσένα κι αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει.

Όμως, το θέμα δεν είναι τι κάνει εκείνος, αλλά τι κάνεις εσύ και γιατί επιμένεις να επανέρχεσαι σε μια δυσλειτουργική σχέση που δεν έχει καμιά προοπτική να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Προφανώς έχεις κι εσύ κάποια θέματα με τον αυτοσεβασμό, αλλά και την αυτοεκτίμηση σου, γι' αυτό και όχι απλά ανέχεσαι, αλλά επιδιώκεις αυτή τη συμπεριφορά (με το να του στέλνεις μηνύματα κ.λπ.).

Πρώτον λοιπόν, θα πρέπει να καταλάβεις ότι αξίζεις πολύ-πολύ περισσότερα από τα ψίχουλα της προσοχής που σου δίνει.

Δεύτερον, θα πρέπει επίσης να καταλάβεις ότι δεν είναι εφικτό να κάνεις όλες τις σχέσεις που δημιουργείς στη ζωή σου να δουλέψουν, δηλαδή να είσαι ευτυχισμένη μέσα σ' αυτές. Απλά κάποιες σχέσεις δεν αξίζουν τον κόπο κι αυτή είναι μία απ' αυτές. Συνεπώς, σταμάτα να χάνεις περισσότερο χρόνο μ' αυτόν τον άνθρωπο. Όσο έξυπνος, ενδιαφέρων και σέξι αν είναι, σου φέρεται χάλια και δεν σου αναλογεί.

Όσο νωρίτερα το πάρεις απόφαση αυτό, τόσο γρηγορότερα θα βρεις τον επόμενο, ο οποίος ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερη περίπτωση. Κι αν βοηθήσεις κι εσύ τον εαυτό σου στα θέματα που είπαμε παραπάνω, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα είναι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ