Οι γονείς του τον κάνουν ό,τι θέλουν | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:53
15/12/2014

Οι γονείς του τον κάνουν ό,τι θέλουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Δέσπω

Βρήκε δουλειά, παίρνει πολύ καλο μισθό αλλά οι δικοί του τον πιέζουνε να πάει πίσω. Βασικά από παιδί τον έκαναν ότι ήθελαν

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκια έχω πρόβλημα με την μητέρα και τον πατέρα του αγοριού μου. Είναι 25 χρόνων ήρθε στην πόλη που μένω, κοντά μου, να βρει δουλειά γιατί εκεί που έμενε με τους δικούς του δεν έχει. Βρήκε δουλειά, παίρνει πολύ καλο μισθό αλλά οι δικοί του τον πιέζουνε να πάει πίσω. Βασικά από παιδί τον έκαναν ότι ήθελαν, δηλαδή σήκω σήκω κάτσε κάτσε. Μα είναι 25 χρόνων πρέπει να καταλάβουνε οτι είναι πολύ πιεστικοί και μάλωσα και εγώ με την μητέρα του. Τι να κάνω; Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δέσπω μου, πρέπει να καταλάβεις ότι το πρόβλημα είναι του αγοριού σου καθαρά. Εκείνος είναι που πρέπει να κάνει την "επανάσταση" του απέναντι στους γονείς του και να πάρει τη ζωή του στα χέρια του. Δεν έχει νόημα να τσακώνεσαι εσύ για λογαριασμό του, γιατί πρώτον γίνεσαι εσύ η κακιά και παίζεις το παιχνίδι της "πεθεράς" σου και δεύτερον γιατί ουσιαστικά βοηθάς το αγόρι σου να παραμείνει στην κατάσταση εξάρτησης και ανωριμότητας που έχει μάθει από την οικογένεια του.

Όχι. Αυτό είναι λάθος. Άσε τον να κάνει αυτό που πιστεύει εκείνος σωστό για τον εαυτό του, ό,τι κι αν είναι αυτό. Έτσι θα έχει και την ευθύνη αυτών των αποφάσεων και δεν θα κατηγορεί εσένα αν κάτι πάει στραβά. Επίσης, έτσι θα φανεί αν αξίζει να τον έχεις στο πλευρό σου. Γιατί αν είναι να τον έχεις σαν μωρό και να δίνεις εσύ τις μάχες του αντί για εκείνον, τότε δεν λέει και δεν θα μπορέσεις ποτέ να ευτυχήσεις κοντά του. Άντρα χρειάζεσαι δίπλα σου, όχι ανήλικο.

Το μόνο που οφείλεις να του πεις σε μια κατάσταση σαν κι αυτή είναι τη γνώμη σου, την οποία θα την πεις μια φορά και τέρμα. Πες του δηλαδή ότι πιστεύεις πως πρέπει να μείνει στη Λευκωσία και να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του έλαχε, γιατί αυτό είναι το συμφέρον του ανεξάρτητα από εσένα ακόμη και μόνος του να ήταν. Επίσης, θα πρέπει να του πεις ότι τον θέλεις πολύ κοντά σου αλλά αν ξαναγυρίσει στους γονείς του δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις μαζί του, γιατί χρειάζεσαι έναν άντρα που να είναι δίπλα σου κι όχι κάποιον με τον οποίον να έχετε σχέση με τα χαιρετίσματα.

Από εκεί και πέρα, άσε τον να κάνει ό,τι καταλαβαίνει από μόνος του. Αν αποφασίσει να γυρίσει στους γονείς του είναι άξιος της τύχης του και δεν αξίζει να στεναχωρηθείς που θα τον χάσεις -σιγά το κελεπούρι! Αν πάλι αποφασίσει να μείνει, θα του έχεις κάνει την τεράστια χάρη να τον βοηθήσεις να ωριμάσει λίγο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ