Oδηγεί πουθενά; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:43
6/12/2011

Oδηγεί πουθενά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κατερινα

Τι να κάνω; Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται! Οι φίλες μου μου λένε ότι σίγουρα ενδιαφέρεται, αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξη! Στις φίλες μου που τον ρωτάνε καμιά φορά πλαγίως τι γίνεται με την κοπέλα τους λέει ότι είναι καλά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή Θεία Λουκία πρώτα από όλα τα συγχαρητήρια μου για τη στήλη σου!Είναι καταπληκτική και οι απαντήσεις σου είναι αντικειμενικότατες!Έτσι αποφάσισα να σου στείλω και εγώ μήνυμα μήπως μπορέσεις να με βοηθήσεις. Είμαι 17 και εδώ και 2μιση μήνες περίπου είμαι μπλεγμένη σε μια περίεργη αλλά και αρκετά συνηθισμένη κατάσταση. Μου αρέσει πολύ ένα αγόρι ίδιας ηλικίας με το οποίο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς,αφού είναι στο σχολείο κάποιων φίλων μου. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός είναι 1μιση χρόνο με μια άλλη κοπέλα, με την οποία όπως λέει θα παντρευτούν κιόλας. Δεν ξέρω αν κάνει πλάκα ή το εννοεί. Πάντως, όλοι όσοι τους ξέρουν καλά λένε ότι ποτέ δεν τα πήγαιναν και τέλεια και ότι αυτή είναι σχετικά ξινή. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αφού δεν τη ξέρω την κοπέλα, αλλά από τη μία φορά που την έχω δει από κοντα δεν την λες και άσχημη. Όταν τον γνώρισα δεν του έδωσα και πολύ σημασία, αλλά μια μέρα στην κατάληψη του σχολειου που πηγαινα καθε μερα για τις φιλες μου είχε φέρει το σκυλάκι του βόλτα και αρχίσαμε λίγο να μιλάμε και πήγα βόλτα το σκυλάκι τριγύρω στο σχολείο και κανα δυο μέρες μετά κατάλαβα ότι μου αρέσει.

Η κολλητή μου βέβαια το κατάλαβε πριν από εμένα! Τον έκανα μετά από λίγες μέρες add στο facebook. Δεν πίστευα ότι θα ενδιαφερόταν αφού είχε και κοπέλα και τον έκανα add απλά για να τον εχω, αλλά αυτός μίλησε, μου έδωσε το τηλ του και αρχίσαμε να μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Κάποιες φορές μου έκανε παράπονα μάλιστα που δεν έστελνα εγώ. Μέχρι που κάποια μέρα ψιλοτσακωθήκαμε και ουσιαστικά μου είπε να του δείξω ότι ενδιαφέρομαι. Ε,και εγώ του το είπα. Η απάντηση του ήταν τι εννοώ! Τι μπορούσα να εννοώ δλδ; Μιλήσαμε και την επόμενη μέρα και μετά από κανα 2 μέρες του έστειλα εγώ και δεν απάντησε.

Ένα μήνα μετά περίπου,πριν 3-4 μέρες δλδ, βρήκα στο fbook μήνυμα από ένα φίλο του ότι είχε χάσει εκείνος τον αριθμό μου επειδή είχε αλλάξει συσκευή. Μου έστειλε μήνυμα κανά 2 μέρες μετά και αφου μιλησαμε λίγο σαν να μην συμβαινει τίποτα, καταλαβε μάλλον ότι με ειχε πειραξει που σταματησαμε ετσι απότομα τότε, αφου γενικα δν ημουν και πολυ θερμη και δεν απάντησα σε κανα 2 μηνύμτα και είπε ότι δεν ήταν εκείνος που είχε σταματήσει να στέλνει και ότι το μήνυμα εκείνο δεν το είχε λάβει ποτέ. Να διευκρινίσω εδώ ότι έχουμε μιλήσει μόνο από μηνύματα και ότι από κοντά έχουμε συναντηθεί μόνο τυχαία 2-3 φορές. Οδηγεί πουθενά αυτή η κατάσταση; Είναι με την κοπέλα του... εγώ που κολλάω; Δεν θα μου πει ποτέ να βρεθούμε από κοντά; Να μιλήσουμε λίγο; Να σημειώσω εδώ ότι η κοπέλα του είναι παιδική φίλη με μια γνωστή μου, πράγμα που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα!

Τι να κάνω; Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται! Οι φίλες μου μου λένε ότι σίγουρα ενδιαφέρεται, αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξη! Αυτόν τον ένα μήνα που δεν μιλάγαμε προσπαθούσα να λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι πια αφου είναι και με την κοπέλα του, αλλά δεν είναι έτσι. Στις φίλες μου που τον ρωτάνε καμιά φορά πλαγίως τι γίνεται με την κοπέλα τους λέει ότι είναι καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω και φοβάμαι ότι δεν οδηγεί πουθενά αυτό το πράγμα! Είμαι απλά στον αέρα! Άσε που δεν αισθάνομαι και καλά για την κοπελίτσα, η οποία είναι η μόνη που δεν φταίει στην όλη κατάσταση! Θεία Λουκία θέλω τη γνώμη σου! Με συγχωρείς για το μεγάλο μήκος του γράμματος και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έχεις απόλυτο δίκιο να σκέφτεσαι ότι δεν οδηγεί πουθενά αυτή η κατάσταση και θα κάνεις πολύ καλά να του κόψεις και πάλι τον αέρα. Μπορεί να του αρέσεις και όντως σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται, αλλά είναι σαφές ότι αυτός ο τύπος ενδιαφέρεται περισσότερο για να πάρει επιβεβαίωση ή έστω να κάνει μια αρπαχτή μαζί σου και τίποτα σοβαρότερο. Διαφορετικά θα χώριζε και θα ερχόταν να πέσει στα πόδια σου για να τον προσέξεις. Αυτό που κάνει όμως, δεν έχει καμιά σχέση με κάτι τέτοιο.

Γι' αυτό, την επόμενη φορά που θα σε πλησιάσει με κάποια νέα δικαιολογία, όπως τότε που δήθεν είχε χάσει το τηλέφωνο σου, πες του ότι τον βρίσκεις πολύ χαριτωμένο, αλλά και πολύ δεσμευμένο για να κάνεις κάτι περισσότερο μαζί του κι ότι αν κάποτε στο μέλλον είστε και οι δύο ελεύθεροι και διαθέσιμοι θα ήταν ενδιαφέρον να διαπιστώσετε τι θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ σας. Μέχρι τότε όμως δεν έχει νόημα να χάνετε τον χρόνο σας. Τελεία και παύλα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ