Ο πρώτος έρωτας ξαναχτυπά! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:37
10/7/2012

Ο πρώτος έρωτας ξαναχτυπά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Maczekaki

Μου έγραψε ότι όλα αυτά τα 5 χρόνια αφοσιώθηκε στη συγγραφή και με αφορμή τη σχέση μας και εμένα έγραψε κάποιες ποιητικές συλλογές και κάποια μυθιστορήματα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα! Είμαι παντρεμένη εδώ και 1 χρόνο και πολύ ευτυχισμένη. Πριν από λίγο καιρό έλαβα ένα μέιλ από τον πρώτο μου έρωτα με το οποίον είχα να μιλήσω 5 χρόνια και με τον οποίο ήμασταν τρελά ερωτευμένοι. Η σχέση μας τότε είχε διαρκέσει 2 χρόνια. Χωρίσαμε διότι ήμασταν δύο άνθρωποι το ίδιο εγωιστές, το ίδιο αντιδραστικοί, το ίδιο δυναμικοί και δεν πήγαινε άλλο.

Πριν έναν μήνα λοιπόν, έλαβα μέιλ του ότι έμαθε ότι παντρεύτηκα και ότι ήθελε να μείνουμε σε επικοινωνία, τυπική. Μάλιστα, μου έδωσε και το τηλέφωνο του. Μου έγραψε ότι όλα αυτά τα 5 χρόνια αφοσιώθηκε στη συγγραφή και με αφορμή τη σχέση μας και εμένα έγραψε κάποιες ποιητικές συλλογές και κάποια μυθιστορήματα. Του απάντησα ότι χάρηκα πραγματικά πολύ που είναι καλά και ότι πάντα θα χαίρομαι να λαμβάνω νέα του.

Σημειώνω ότι τα παραπάνω γίνονται εν γνώσει του συζύγου μου, ο οποίος απλά το ανέχεται. Το ερώτημα μου είναι αν κρατώντας την επικοινωνία με τον πρώτο μου έρωτα, του δημιουργώ ελπίδες για κάτι παραπάνω από τυπική επαφή. Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο νομίζω ότι το καλύτερο απ' όλα είναι να σταματήσω απλά να απαντώ στα μέιλ του, παρότι θα ήθελα πάρα πολύ να μαθαίνω νέα του. Ποια είναι η γνώμη σας; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου κοπέλα, είναι σαφές ότι αυτός ο τύπος σου την πέφτει και αν κρατήσεις τακτική επαφή μαζί του είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις προβλήματα στον γάμο σου. Αυτό φανερώνει τουλάχιστον η ιστορία που σου είπε για τα ποιήματα και τα μυθιστορήματα, η οποία είχε σαφή στόχο να σε συγκινήσει και να τραβήξει το ενδιαφέρον σου πέραν της τυπικής επανασύνδεσης.

Το πιθανότερο είναι ότι αυτός ο άντρας περνάει κάποια περίεργη φάση στη ζωή του και κοίταξε προς τα πίσω για να τσεκάρει τα νερά και να τονώσει τον εγωισμό του. Μην τσιμπάς σ' αυτή την παγίδα.

Πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να του κόψεις τα πολλά-πολλά και αν σου ξαναστείλει να μην βιαστείς ν' απαντήσεις στο μήνυμα του. Επίσης, εννοείται ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις ποτέ το τηλέφωνο του, παρά μόνο να το κρατήσεις στην άκρη για ώρα ανάγκης.

Καταλαβαίνω ότι έχεις τρυφερές αναμνήσεις από τη σχέση σας και είναι λογικό να ενδιαφέρεσαι για αυτόν σε φιλικό επίπεδο, αλλά ήδη εκείνος σου έχει δείξει με το τρόπο που σε προσέγγισε ότι δεν έχει σκοπό να σεβαστεί τα όρια της τωρινής προσωπικής σου ζωής. Άσε λοιπόν το παρελθόν να μένει στο παρελθόν και φρόντισε για το παρόν, προστατεύοντας τον γάμο σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ