Ο ξάδερφος μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:01
28/6/2013

Ο ξάδερφος μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Οταν ήρθαν σπίτι κατάλαβα ποιο ήταν πραγματικά το αγόρι μου και μου κόπηκαν τα πόδια...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και θέλω την βοήθεια σου. Καταρχάς εγώ τώρα είμαι 24 χρονών και λείπω από το σπίτι μου στην Αθήνα 6 χρόνια αφού σπούδαζα στο εξωτερικό. Όταν γύρισα γνώρισα ένα πολύ καλό αγόρι που μου αρέσει πολύ. Ήμασταν μαζί 7 μήνες και όλα πήγαιναν καλά ώσπου μια μέρα όλος μου ο κόσμος διαλύθηκε. Μια μέρα η μητέρα μου μου είπε ότι ο θείος (ο ξάδερφός της μητέρας μου δηλαδή) θα ερχόταν σπίτι το βράδυ για φαγητό μαζί με τον τρίτο μου ξάδερφο. Το βράδυ λοιπόν όταν ήρθαν σπίτι κατάλαβα ποιο ήταν πραγματικά το αγόρι μου και μου κόπηκαν τα πόδια, ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Το αγόρι μου ήταν ξάδελφος μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα να τον δω 6 χρόνια για αυτό δεν τον θυμόμουν καθόλου. Όλο το υπόλοιπο βράδυ δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχουν περάσει 2 βδομάδες από εκείνο το βράδυ και δεν του έχω μιλήσει ακόμα, εκείνος με έχει πάρει τηλέφωνο πολλές φορές και μου έχει στείλει πολλά μηνύματα που μου λέει να βρεθούμε για να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για αυτό το θέμα. Εγώ δεν ξέρω τι να του πω. Θεία μου σε παρακαλώ βοήθησε με δεν ξέρω τι να κάνω, αισθάνομαι απαίσια. Βοήθεια; Σε παρακαλώ απάντησε μου όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, καλά Μαρία μου, τώρα πώς κάνεις έτσι; Συμβαίνουν αυτά στη ζωή. Στο κάτω-κάτω δεν έχετε και τόσο στενή συγγένεια, ούτε είχατε και ιδιαίτερη συναναστροφή. Άρα λογικό είναι που δεν θυμόσουν το πρόσωπο του.

Βέβαια, το ότι κανείς σας δεν αναρωτήθηκε για τη συνωνυμία με τη συγγενική οικογένεια και δεν έκανε την σύνδεση όσο ήσασταν ζευγάρι, είναι λίγο παράξενο, αλλά τέλος πάντων...

Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω γιατί τον αποφεύγεις και δραματοποιείς τόσο την κατάσταση. Συνάντησε τον και συζητήστε το πράγμα. Άλλωστε, στα παλιά χρόνια, τέτοιες σχέσεις δεν ήταν και τόσο ασυνήθιστες...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ