O κολλητός μου=Η καψούρα μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:26
12/7/2011

O κολλητός μου=Η καψούρα μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Stella

Εδώ και 2 χρόνια λοιπόν κάνουμε απίστευτο σεξ, είμαστε στα δύσκολα εκεί ο ένας για τον άλλον ζούμε κατά διαστήματα μαζί χωρίς όμως να έχουμε σχέση. Παράλληλα ο καθένας κάνει και σχέσεις με άλλους.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Εδώ και 2 χρόνια έχω μία πολύ περίεργη ερωτική-φιλική σχέση με ένα παιδί. Είμαι φοιτήτρια μακριά απο το σπίτι μου και απο τότε που τον γνώρισα τον νιώθω ως τον πιο δικό μου άνθρωπο. Αρχικά είχαμε σχέση για 2 εβδομάδες ξαφνικά όμως μου ξεκαθάρισε πως δεν μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί δεν είναι άξιος για μένα. Εδώ και 2 χρόνια λοιπόν κάνουμε απίστευτο σεξ, είμαστε στα δύσκολα εκεί ο ένας για τον άλλον ζούμε κατά διαστήματα μαζί χωρίς όμως να έχουμε σχέση. Παράλληλα ο καθένας κάνει και σχέσεις με άλλους. Μου έχει πει πως με λατρεύει και μου το έχει αποδείξει. Το πρόβλημα είναι πως εγώ είμαι καψούρα μαζί του και ξεσπάω πολλές φορές όταν μιλάει μετά το σεξ μαζί μου με άλλη. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να τον κόψω τσακωνόμαστε και στο τέλος μου έρχεται με κλάματα λέγοντάς μου πως δεν θέλει να με χάσει αλλά και πως δεν μπορεί να είμαστε και μαζί. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω....

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μια χαρά τον έχεις βολέψει τον κολλητό σου, αλλά εφόσον δεν μπορείς να τον... χωρίσεις, νομίζω ότι πρέπει να του βάλεις κάποια όρια. Αυτή τη στιγμή τον έχεις κακομάθει. Του δίνεις ό,τι του χρειάζεται άνευ όρων και παράλληλα του επιτρέπεις να σε αγνοεί προκλητικά, μιλώντας με άλλες αφού κάνετε σεξ κι ενώ ξέρει ότι τον έχεις καψουρευτεί. Βέβαια, για όλα αυτά δεν φταίει εκείνος, αλλά εσύ και το γεγονός ότι δίνεις μεγαλύτερη αξία στα δικά του συναισθήματα σε σχέση με τα δικά σου.

Ουσιαστικά και παρότι δεν το παραδέχεστε μεταξύ σας, έχεις μια κανονικότατη σχέση με κάποιον ο οποίος θέλει να δημιουργεί παράλληλες σχέσεις και ταυτόχρονα να παίρνει όλη τη σιγουριά και την επιβεβαίωση του από σένα. Εσύ από τη μεριά σου, έχεις δεχτεί αυτούς τους όρους και βέβαια υποφέρεις αφού δεν παίρνεις την αντίστοιχη επιβεβαίωση και σιγουριά από εκείνον, ενώ παράλληλα τσαλαπατάς τον αυτοσεβασμό σου και την αυτοεκτίμηση σου.

Επιπλέον, παραμένοντας συναισθηματικά δεμένη μαζί του, εμποδίζεις τον εαυτό σου από το να δημιουργήσει μια ουσιαστική σχέση αφοσίωσης με κάποιον που να μπορεί να σου προσφέρει ολόκληρο το πακέτο της συντροφικότητας που έχεις ανάγκη.

Δεδομένου λοιπόν ότι μου γράφεις, επίτρεψε μου να σου πω ότι πρέπει κάποια στιγμή να πάρεις απόφαση ότι αυτός ο άντρας μπορεί να είναι εξαιρετικός φίλος, αλλά δεν είναι καθόλου κατάλληλος για σύντροφος σου και γι' αυτό πρέπει να σταματήσεις να έχεις σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, γιατί εκεί βρίσκεται το κλειδί που θα σε απελευθερώσει από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Όσο συνεχίζετε να κάνετε σεξ, τόσο εσύ θα συνεχίσεις να ελπίζεις στην αποκλειστικότητα του. Όμως την ίδια στιγμή, εκείνος δεν έχει κανένα λόγο να σου δώσει αποκλειστικότητα, αφού δεν θέλει να στερηθεί και τα "τυχερά" του με τις άλλες κι έτσι απλά διαιωνίζεις έναν φαύλο κύκλο που σε κάνει να νιώθεις ριγμένη και πικραμένη.

Μ' αυτό το σκεπτικό, απλά κράτα τον κολλητό σου ως σκέτο και πραγματικό κολλητό και ψάξε να βρεις αλλού τον ερωτικό σύντροφο που ονειρεύεσαι. Μπορεί βέβαια, αυτή η εξέλιξη να μην αρέσει καθόλου σ' εκείνον και μην εκπλαγείς αν τον δεις ν' απομακρύνεται από σένα όταν καταλάβει ότι πράγματι του έχεις κόψει το σεξ, αλλά αυτή η απόφαση θα σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα, αφού έτσι θα έχεις εσύ τον έλεγχο της ζωής σου και των συναισθημάτων σου.

Τέλος, οφείλω να σημειώσω ότι αυτά που σου λέει ότι δήθεν "δεν είναι άξιος" για σένα, αλλά παράλληλα "δεν θέλει να σε χάσει" είναι πολύ συνηθισμένες δικαιολογίες από την πλευρά των αντρών που θέλουν και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο. Αυτό όμως δεν δημιουργεί καμιά υποχρέωση από την δική σου πλευρά, αφού εσύ μπορεί να θέλεις τελείως άλλα πράγματα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ