Ο φίλος του θα μας χωρίσει | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:30
11/7/2013

Ο φίλος του θα μας χωρίσει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λουίζα

Ο φίλος του, του είπε για το φλερτ και φοβάμαι ότι θα μας χωρίσει επειδή παλιά δεν μιλούσαμε ακριβώς επειδή του έβαλαν λόγια για εμένα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου έχω ένα πρόβλημα . Είμαι 16 ετών και πάω πρώτη λυκείου . Εχω σχέση με ένα 18χρονο που πάει τρίτη λυκείου. Όταν ήμουν 14 και αυτός 16 μιλούσαμε και όταν ήμουν 15 και εκείνος 17 δεν μιλούσαμε επειδή του έβαλαν λόγια  για εμενα . Εκείνη τη χρονιά ένας φίλος του με φλέρταρε μέσω φέισμπουκ και τον ψιλοφλέρταρα και εγώ γιατί δεν ήμουν σε σχέση για να μην το κάνω . Εκείνος μου έδωσε το τηλέφωνο του αλλά εγώ δεν του έδωσα το δικό μου επειδή δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί του . Επίσης κάποτε οι συμμαθητές μου με  έλεγαν σπασίκλα επειδή είμαι καλή μαθήτρια και του το είπα . ( Να σημιώσω πως όταν σταματήσαμε να μιλάμε με το αγόρι μου εκείνος φλέρταρε πρόστυχες απο ψεύτικα προφίλ ). Τελος πάντων , επειδή του άλλου του έριξα χιλόπιτα επειδή τον έβλεπα εντελώς φιλικά εκείνος νευρίασε απ'ότι κατάλαβα και μια φορά μου είπε " Λουίζα μου , σπασίκλα μου!". Φέτος λοιπόν, συμφιλιώθηκα με τον αγαπημένο μου και εκείνος ο φίλος του , του είπε για το φλερτ και φοβάμαι ότι θα μας χωρίσει επειδή παλιά δεν μιλούσαμε ακριβώς επειδή του έβαλαν λόγια για εμένα . Αλλά εγώ δεν έκανα τίποτα προκλητικό απλά ψιλοφλέρταρα μαζί του επειδή με έφερνε σε δύσκολη θέση και όταν άρχισε να γίνεται πιο προκλητικός του το έκοψα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, κανένας δεν μπορεί να σας χωρίσει, αν δεν είναι για να χωρίσετε ούτως ή άλλως. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πες του προκαταβολικά ότι ο φίλος του, δεν είναι και τόσο φίλος του όσο νομίζει γιατί σου την έπεσε άσχημα όσο καιρό δεν μιλούσατε κι έφαγε πόρτα.

Αν εντωμεταξύ ο φίλος του έχει πει τέρατα και το αγόρι σου σε υποψιάζεται, πες του να ζητήσει από τον φίλο του να σου τηλεφωνήσει επί τόπου μπροστά του, κάτι που θα αποδείξει αυτομάτως ότι δεν έχεις υποκύψει, αφού δεν έχει τον αριθμό σου.

Σε κάθε περίπτωση καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Κι αν ο καλός σου είναι τόσο εύπιστος στις κακεντρέχειες των άλλων σημαίνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στην ίδια του την κρίση, ούτε στα συναισθήματα του και φυσικά ούτε και σε σένα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγο να χάνεις περισσότερο χρόνο με το συγκεκριμένο άτομο.

Με λίγα λόγια, στις σχέσεις που αξίζουν και ξέρεις πως είσαι εντάξει, δεν χρειάζεται ν' αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ