Νοικοκυριό | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
22:25
18/9/2012

Νοικοκυριό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
mar

Ο φίλος μου αρχίζει να απαιτεί όποτε πηγαίνω σπίτι του να του κάνω γενικό συμμάζεμα. Να σημειωθεί ότι είμαστε μαζί 4 μήνες, μένουμε και οι 2 μόνοι μας

Θεία Λουκία καλημέρα. Το πρόβλημά μου μάλλον είναι λίγο χαζό αλλά θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου. Όσο περνάει ο καιρός, ο φίλος μου αρχίζει να απαιτεί όποτε πηγαίνω σπίτι του να του κάνω γενικό συμμάζεμα. Να σημειωθεί ότι είμαστε μαζί 4 μήνες, μένουμε και οι 2 μόνοι μας και βρισκόμαστε περίπου 2 φορές την εβδομάδα, δηλ. δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Φυσικά μαζεύω αυτά που χρησιμοποιούμε όσο είμαι εκεί, αλλά αυτός θεωρεί δεδομένο ότι θα του κάνω κι άλλες δουλειές και μου τη λέει κι από πάνω. Το ξέρω ότι παραδοσιακά  η γυναίκα είναι η νοικοκυρά κι αν συγκατοικούσαμε εγώ θα έκανα μάλλον όλες τις δουλειές, αλλά το βρίσκω λίγο άδικο, δεδομένου ότι όταν έρχεται αυτός σπίτι μου αφήνει το απόλυτο χάος...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, το πρόβλημα που θέτεις δεν είναι καθόλου χαζό, αφού αφήνει να φανεί ότι εσύ κι ο καλός σου έχετε πολύ διαφορετικές απόψεις για τον ρόλο του καθενός σας μέσα σε μια σχέση κι αυτό αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσει μεγαλύτερες συγκρούσεις.

Αν θέλεις να προλάβεις τα χειρότερα λοιπόν και ταυτόχρονα να κερδίσεις χρόνο από μια ενδεχομένως χαμένη υπόθεση, θα πρέπει να πατήσεις πόδι και να σταματήσεις να πηγαίνεις με τα νερά του. Δηλαδή, την επόμενη φορά που θα σου ζητήσεις να παίξεις τον ρόλο της οικιακής βοηθού, θα του πεις πολύ απλά ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το σπίτι του όπως είναι κι αν εκείνον τον ενοχλεί κάτι, δεν χρειάζεται να ντρέπεται να το ρυθμίσει μόνος του.

Επιπλέον θα σου πρότεινα να κόψεις τις πολλές-πολλές νοικοκυροσύνες όταν βρίσκεστε στο δικό του γήπεδο και να κάνεις από πλευράς νοικοκυριού απλά και μόνο ό,τι έχεις διάθεση να κάνεις.

Μπορεί παραδοσιακά το νοικοκυριό να θεωρείται μέρος του γυναικείου ρόλου, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να ακολουθούμε τις παραδόσεις. Κι αν είναι εκείνος να σε αξιολογεί ως σύντροφο ανάλογα με την απόδοση σου στο νοικοκυριό καλύτερα να τον στείλεις μια ώρα αρχύτερα, γιατί αυτό σημαίνει ότι ψάχνει για δουλικό εφ' όλης της ύλης ή αν προτιμάς, τον μήνα που τρέφει τους δώδεκα και δεν νομίζω ότι αυτό είναι το όνειρο που τρέφεις για το μέλλον του έρωτα σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ