Νευρικές κρίσεις | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:32
31/10/2013

Νευρικές κρίσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Θωμαή

Έχω σχέση με κάποιον ο οποίος παίρνει χάπια για την καταπολέμηση των νευρικών του κρίσεων. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Σπάει και σκίζει ό,τι βρει, χτυπάει τοίχους, τζάμια...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία Λουκία! Έχω ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα μία άμεση απάντηση γιατί νιώθω ότι το κουβαλάω μόνη μου. Εδώ και περίπου μισό χρόνο έχω σχέση με κάποιον ο οποίος παίρνει χάπια για την καταπολέμηση των νευρικών του κρίσεων. Τις δύο τελευταίες βδομάδες έχει γίνει 3-4 φορές λόγω έντονων ημικρανιών. Τον πιάνει συνήθως λόγω ζέστης, αν πονάει κάπου, αν δεν δουλεύει κάποια συσκευή, ακόμα και αν έχει λακκούβες ο δρόμος... Απλά πρέπει να πηγαίνουν όλα τέλεια...

Το θέμα είναι ότι τον πιάνουν και έξω και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Σπάει και σκίζει ότι βρει, χτυπάει τοίχους, τζάμια... Προσπαθώ να τον πάρω με όσο το δυνατό πιο ήρεμο τρόπο μπορώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα λίγα λεπτά που θα διαρκέσει η κρίση, είμαι πολύ τρομαγμένη και στεναχωριέμαι γιατί πάνω απ' όλα τον αγαπάω. Σε καμία περίπτωση δεν έχω στο μυαλό μου να τον αφήσω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Θωμαή μου, καταλαβαίνω ότι ανησυχείς και στεναχωριέσαι για εκείνον όμως όσο κι αν τον αγαπάς, η κατάσταση που μου περιγράφεις φαίνεται πολύ σοβαρή και θα πρέπει πρώτα και πάνω απ' όλα να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Παρότι δεν μπορώ να ξέρω σε ποια πάθηση οφείλονται οι εκρήξεις οργής και η απουσία αυτοελέγχου του συντρόφου σου, σίγουρα δεν είναι κάτι απλό και δεν πρέπει να αγνοήσεις το ενδεχόμενο κάποια στιγμή αυτή η οργή να στραφεί εναντίον σου, με τη μορφή λεκτικής ή και σωματικής βίας.

Να ξέρεις μάλιστα ότι αυτά περί πονοκεφάλων λόγω "έλλειψης τελειότητας", απειλούν άμεσα να βάλουν κι εσένα στο στόχαστρο με το πρώτο "στραβοπάτημα", αφού όπως ξέρεις κανένας μας δεν είναι τέλειος.

Γι' αυτό τον λόγο πρέπει να πάψεις να παρασύρεσαι από τα συναισθήματα σου και να εκτιμήσεις πιο ψύχραιμα την κατάσταση, πριν φτάσεις στο σημείο να δεθείς περισσότερο μ' αυτόν τον άνθρωπο.

Φυσικά, δεν σου λέω να τον αφήσεις αύριο το πρωί, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις από τι ακριβώς πάσχει, τι φάρμακα παίρνει, να μελετήσεις την περίπτωση με έρευνα στο διαδίκτυο και παράλληλα να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με τον γιατρό που τον παρακολουθεί για να του εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να πάρεις τις κατάλληλες απαντήσεις. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα, θα μάθεις πού ακριβώς βαδίζεις, αλλά και πόσο βατός είναι αυτός ο δρόμος.

Βλέπεις, όσο πιο κοντά έρχεστε, τόσο συχνότερα εκείνος θα χαλαρώνει τις αντιστάσεις του και χάνει τον αυτοέλεγχο του και είναι τουλάχιστον αυτοκαταστροφικό για σένα να δεσμεύεσαι -πρώτα απ' όλα μέσα σου- και να προχωράς στα τυφλά σε μια πορεία που δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ