Να το παλέψω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:49
29/6/2013

Να το παλέψω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αριάνα

Είναι δύσκολο  να γίνει κάτι πιο σοβαρό, αν είμαι δίπλα του και του δείχνω το ενδιαφέρον μου;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γειά σου!!Θέλω πολύ τη γνώμη σου,γιατί είναι αντικειμενική. Λοιπόν, έκανα σεξ 3 βδομάδες με έναν φίλο μου. Δε ήμασταν ακριβώς φίλοι, πάντα υπήρχε κάτι παραπάνω αλλά δε είχε συμβεί κάτι. Τον αγαπάω πολύ σαν άνθρωπο και τον θέλω στη ζωή μου, το ίδιο και αυτός. Μου το έχει πει. Επίσης, του αρέσω και σαν εμφάνιση και σα χαρακτήρας. Αλλά το κακό είναι ότι εγώ σπουδάζω στον Έβρο και αυτός θα δουλεύει στη Σάμο τουλάχιστον για 3 χρόνια. Εμένα μου έμειναν άλλα 2 χρόνια σπουδών. Του ανέφερα για σχέση αλλά μου είπε ότι η απόσταση είναι μεγάλη και επίσης, δεν είναι έτοιμος για σχέση (εδώ και καιρό έχει βγει από μια μακροχρόνια σχέση που έληξε άδοξα). Όμως, όσο ήμασταν μαζί ζήλευε, ενδιαφερόταν και ήμασταν σα να έχουμε σχέση. Επίσης, είπε και το κλασσικό ότι δε θέλει να κολλήσει με κάποια 20χρονη γιατί δε θέλει να πληγωθεί. Όμως, μου πέταξε το τι μου έχεις κάνει (φευγαλέα) και συνέχεια μου 'λεγε διάφορα τέτοια. Μου είπε όποτε θέλω να πάω στο νησί και εγώ του είπα, όποτε θέλει να έρθει. Θέλω να το φτάσω ως εκεί που μπορεί να φτάσει. Θέλω να πάω, να ξαναμείνω μαζί του. Ελπίζω βέβαια να βγει κάτι μεταξύ μας! Είναι δύσκολο  να γίνει κάτι πιο σοβαρό, αν είμαι δίπλα του και του δείχνω το ενδιαφέρον μου; Απάντησε μου...σε παρακαλώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αριάνα μου στις σχέσεις, ακόμη και σ' εκείνες που ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις δεν υπάρχουν εγγυήσεις, πόσο μάλλον όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες από πρακτική άποψη. Από συναισθηματική άποψη μπορεί κι εκείνος να έχει τσιμπηθεί μαζί σου, αλλά δείχνει πιο ρεαλιστής.

Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ. Πάρε πιο ανάλαφρα την κατάσταση, χωρίς να επενδύεις σε κάτι σοβαρότερο. Πήγαινε να τον βρεις, δώσε του ευκαιρίες, αλλά μην πιέζεις τα πράγματα. Αν είναι να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό, θα γίνει ούτως ή άλλως.

Με άλλα λόγια δεν έχεις να παλέψεις για κάτι. Απλά ζήσε το όπως ακριβώς έρχεται!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ