Να περιμένω...; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:29
22/1/2013

Να περιμένω...;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαριάννα

Δεν ξέρω όμως αν όντως του αρεσω η αν ότι λεει με κωμικό και έμμεσο τροπο περί σεξ το εννοεί... Κυρίως γιατι ό,τι λεμε το λεμε απο μηνύματα

Θεία Λουκία χρειάζομαι την γνώμη σου οπωσδήποτε! Εδω και 2 χρόνια μ αρέσει πολυ ένας συμμαθητης μου (Γ λυκείου πάμε)... Εδω και ένα χρόνο έχω την εντύπωση ότι μου τα ρίχνει... Αλλα τα ψιλομασαει και αυτη τη στιγμη απ ότι καταλαβαίνω δεν θέλει σχέση λόγω των πανελληνιων (και οι 2 στοχευουμε σε

υψηλόβαθμες σχολές). Δεν ξέρω όμως αν όντως του αρεσω η αν ότι λεει με κωμικό και έμμεσο τροπο περί σεξ το εννοεί... Μπορει και να τα λεει για πλάκα αλλα δεν τον καταλαβαίνω... Κυρίως γιατι ό,τι λεμε το λεμε απο μηνύματα όχι απο κοντα στο σχολειο.. Και γενικά ειμαι εμφανισημη κοπέλα και για αυτο ίσως δεν καταλαβαίνω αν τα εννοεί.. Δεν παίζει και εμφάνιση κάποιο ρόλο πέρα απ το χαρακτήρα; Λοιπόν για να μη σε κουράζω άλλο, τι μου προτείνεις να κάνω; Να περιμένω για τους επόμενους 4 μήνες μέχρι να τελειώσουμε τις πανελλήνιες να δω αν θα γίνει κατι μετα η δεν έχει νόημα; Και τι στάση να κρατήσω απέναντι του; Απο μηνύματα όλα καλα και απο κοντα τίποτα απ τη μεριά του δυστυχώς :-/ 
Υ.Γ. Το συγκεκριμένο παιδι μ αρέσει παρα μα παρα πολυ (τρελά!) και εμφανησιακά και τον θαυμάζω αρκετά γιατι ειναι πανεξυπνος και αφοσοιωμενος στους στόχους του.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαριάννα μου, το αγόρι αυτό μάλλον ντρέπεται να υλοποιήσει τις... απειλές του και κρύβεται πίσω από τα γραπτά μηνύματα για να σε ξεσηκώσει. Όσο γι' αυτά περί πανελληνίων είναι άκυρα και δεν είναι λόγος για να μην εκδηλώνεται.

Εφόσον σε ενδιαφέρει όμως, θα πρέπει να τον προκαλέσεις λίγο περισσότερο και να του ζητήσεις να γίνει πιο συγκεκριμένος. Πιο πρακτικά μπορείς να του πεις κάτι σαν "όλα λόγια είσαι", ή "πολλά γράφεις και λίγα κάνεις" και να τον ρωτήσεις αν έτσι φέρεται σε όλες ή αν τα εννοεί προσωπικά για σένα.

Γιατί σε περίπτωση που κάνει τα ίδια με όλες, εννοείται ότι δεν θα πρέπει να δώσεις συνέχεια, ενώ αν τα εννοεί προσωπικά, μπορείς να πας ένα βήμα παρακάτω και να τον ρωτήσεις τι θέλει από σένα, εκτός από την πλάκα με τα μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το να περιμένεις και να παραμένεις κολλημένη με κάποιον που δεν σου δίνει πρακτικά σημάδια ανταπόκρισης, είναι σκέτο χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ