Να κάνω κίνηση; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:44
9/12/2010

Να κάνω κίνηση;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
veta
Του είπα πως χάρηκα που τον είδα και τον προσκάλεσα στην πόλη μου. Αυτός εξαφανίστηκε. Τέσσερις μήνες μετά εγώ ακόμα τον σκέφτομαι.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι 33 ετών. Το καλοκαίρι γνώρισα ένα συνομήλικό μου παιδί σε κοινή παρέα. Παρότι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις την επόμενη ημέρα αναζήτησε το τηλέφωνό μου και με πήρε δείχνοντας ενθουσιασμένος λέγοντάς μου ότι επειδή δεν ξέρει πότε θα έρθει στην πόλη μου, αν εγώ ξαναπάω στη δική του να τον πάρω τηλέφωνο να βρεθούμε. Εγώ ήμουν θετική και του είπα όποιος μπορέσει και έρθει πρώτος να πάρει τον άλλο τηλέφωνο. Μετά από 1,5 μήνα πηγαίνω εγώ στην πόλη του και τον αναζητώ. Βρισκόμαστε και είναι πολύ ψυχρός και σοβαρός, όμως ευγενικός. Υπάρχει περίπτωση να θύμωσε που δεν πήγα και δεν του τηλεφώνησα νωρίτερα; Του είπα πως χάρηκα που τον είδα και τον προσκάλεσα στην πόλη μου. Αυτός εξαφανίστηκε. Τέσσερις μήνες μετά εγώ ακόμα τον σκέφτομαι. Να κάνω εγώ πάλι την κίνηση να του τηλεφωνήσω να ξαναβρεθούμε ή αν ενδιαφερόταν θα μου είχε τηλεφωνήσει; Πείτε μου μια γνώμη σας παρακαλώ!!


Να μην κάνεις καμιά κίνηση. Ήδη έχεις κάνει πολλές και δεν υπάρχει λόγος να εκτεθείς περισσότερο. Αν ήθελε εκείνος θα μπορούσε να σου έχει τηλεφωνήσει πριν τον ενάμιση μήνα, έστω για να σε ρωτήσει πότε θα πας στην πόλη του. Αποκλείω την περίπτωση να θύμωσε που δεν τον πήρες νωρίτερα, αλλά ακόμη κι αν είναι έτσι, σημαίνει ότι είναι κομπλεξικό άνθρωπος και δεν σου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Τέλος, μην αποκλείουμε την περίπτωση να έχει δημιουργήσει κάποια σχέση σ' αυτό το διάστημα και να μην ήθελε να στο πει.

Σε κάθε περίπτωση, ξέχασε τον κι αν εκείνος κάποτε σε θυμηθεί και παραμένεις διαθέσιμη, βλέπεις τι θα κάνεις.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ