Να ενδωσω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
9:17
9/2/2013

Να ενδωσω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
mina

Το παιδι απο το facebook με ανεβαζει ψυχολογικα και με επιβεβαιωνει και σαν γυναικα πραγμα που ο φιλος μου αμελει.

Το τελευταιο διαστημα μιλαω με ενα παιδι απο το facebook κρυφα απο το αγορι μου με το οποιο ειμαστε μαζι 3 χρονια... Το παιδι απο το facebook με ανεβαζει ψυχολογικα και με επιβεβαιωνει και σαν γυναικα πραγμα που ο φιλος μου αμελει. To παιδι απο το facebook μου ζηταει μονο μια νυχτα... Τι να κανω; Δεν θα το μαθει και ποτε ο φιλος μου. Αλλωστε και οι αντρες τα ιδια δεν κανουν;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μίνα μου, να μην ενδώσεις. Δεν έχει σημασία αν θα το μάθει ο φίλος σου, γιατί θα το ξέρεις εσύ κι αυτό αρκεί για να επιβαρύνει την ήδη κακή κατάσταση της σχέση σας και σταδιακά να σε κάνει να τον περιφρονήσεις. Επίσης, δεν έχει σημασία αν κάποιοι άντρες "κάνουν τα ίδια", γιατί το θέμα είναι να συγκρίνεσαι με τα καλύτερα κι όχι με τα χειρότερα.

Ταυτόχρονα, το ότι το παιδί από το Facebook αυτή τη στιγμή σε κολακεύει και σε επιβεβαιώνει δεν λέει τίποτα, αφού ένα αρσενικό μπορεί να πει και να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να σε ρίξει στο κρεβάτι. Αφού το πετύχει όμως, εκείνος δεν θα έχει κανένα λόγο να συνεχίσει όλη αυτή την προσπάθεια, ενώ εσύ θα νιώθεις "προδομένη". Ένας παραπάνω λόγος για τη βεβαιότητα αυτής της εξέλιξης είναι ότι ο τύπος αυτός στα ρίχνει έτσι στην ψύχρα, πριν καλά-καλά σε γνωρίσει και σου ζητάει one night stand, αποκαλύπτοντας τις ενδόμυχες σκέψεις του και τα ρηχά κίνητρα του για σένα.

Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να του προσφέρεις το βράδυ που σου ζητάει. Ούτως ή άλλως, η ίδια δεν πρόκειται να πάρεις μεγαλύτερη επιβεβαίωση απ' αυτό σε σχέση με αυτή που παίρνεις ήδη, ενώ ταυτόχρονα ρισκάρεις σοβαρά να απογοητευτείς, να πικραθείς και να καταστρέψεις εντελώς τον δεσμό σου.

Αντί γι' αυτό, κράτα την ικανοποίηση ότι έχεις μια κατάκτηση -έστω και επιφανειακή- και κοίτα μήπως μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με το αγόρι σου, ζητώντας του αυτά που σου λείπουν. Αν πάλι πιστεύεις ότι η σχέση σου δεν σε καλύπτει, τότε καλύτερα να τη διακόψεις και να αναζητήσεις μια πιο ουσιαστική γνωριμία με κάποιον που δεν θα σε βλέπει μόνο σαν ένα κομμάτι κρέας. Κι αν μέχρι τότε, σου προκύψει και κάτι της μιας νύχτας, τότε θα μπορείς να προχωρήσεις. χωρίς να απατάς κανέναν αλλά και χωρίς να αυταπατάσαι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ