Να δώσω ευκαιρία σε έναν έρωτα απ' το Facebook; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:27
28/5/2013

Να δώσω ευκαιρία σε έναν έρωτα απ' το Facebook;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μπερδεμένη

Είναι θεωρητικά τουλάχιστον αυτό που θέλω σε έναν άντρα.

Μιλάμε από τον Αύγουστο μέσω Facebook και δεν έχουμε βρεθεί από κοντά... Είναι θεωρητικά τουλάχιστον αυτό που θέλω σε έναν άντρα. Αν και απ' ότι μου έχει πει με είδε σε παρέα γνωστών αλλά εγώ δεν τον θυμάμαι. Πρόσφατα άρχισε να μου λέει να βρεθούμε ακόμη και να μου συζητάει για σχέση. Δεν ξέρω τι να κάνω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Και τι έχεις να χάσεις αν τον συναντήσεις από κοντά; Στη χειρότερη περίπτωση να απογοητευτείς και να διαπιστώσεις από πρώτο χέρι, ότι οι επαφές μέσω ίντερνετ είναι μεν ρομαντικές, αλλά δεν μπορούν ποτέ να υποκαταστήσουν την επαφή από κοντά.

Βλέπεις, μέσω ίντερνετ μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τις ιδέες, τα συναισθήματα, το χιούμορ και τα ενδιαφέροντα των άλλων. Ωστόσο, η επικοινωνία κατά πρόσωπο περιλαμβάνει τη γλώσσα του σώματος, το βλέμμα, το χαμόγελο, την κίνηση, τη μυρωδιά του άλλου κι ένα σωρό άλλα στοιχεία, τα οποία μπορεί να κάνουν όλη τη διαφορά σε ανάμεσα σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία κι έναν μεγάλο έρωτα, αλλά και δεν μεταδίδονται μέσω μια οθόνης ή ενός τσατ.

Για να λύσεις την απορία σου λοιπόν και να καταλάβεις αν αξίζει να επενδύσεις περισσότερο σ' αυτόν τον άντρα, συνάντησε τον δυο-τρεις φορές -οπωσδήποτε σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος και όχι αργά το βράδυ- και αναλόγως με την εντύπωση που θα σου κάνει αποφασίζεις αν θα δώσεις συνέχεια ή όχι.

Άλλωστε υπάρχει και η καλύτερη περίπτωση, αυτή του να διαπιστώσεις ότι όντως πρόκειται για τον άντρα των ονείρων σου κι αν είναι έτσι είναι κρίμα να τον χάσεις μέσα από τα χέρια σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ