Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:04
30/5/2013

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αλεξάνδρα

Μαθαίνω τυχαία πως θα πάει Αμερική σε 2 μήνες για σπουδές. Εδώ και ενα μήνα το ήξεραν όλοι εκτός εγώ!

Έχω σχέση μαζί με το φίλο μου 1 χρόνο σχεδόν. Από την αρχή και κατά τη διάρκεια της σχέσης ήταν ξεκάθαρο πως το βλέπαμε σοβαρά και οι δύο. Με γνώρισε στους φίλους του, στους γονείς του, στου συγγενείς του, σε όλους. Κάναμε σχέδια για το μέλλον μαζί και σε ενα μήνα θα πάμε ταξίδι. Ήταν όλα τέλεια. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ καθως ήμασταν μαζί πριν μια εβδομάδα μαθαίνω τυχαία πως θα πάει Αμερική σε 2 μήνες για σπουδές. Θύμωσα και έφυγα. Εδώ και ενα μήνα το ήξεραν όλοι εκτός εγώ! Επιμένει να περάσουμε τους τελευταίους 2 μήνες μαζί. Τον αγαπώ  όμως δεν ξέρω τι να κάνω. Να μείνω μαζι του και κάθε φορα  να σκέφτομαι οτι θα φύγει και να στεναχωριέμαι; Ή να τον χωρίσω, να τον ξεπεράσω σιγά σιγά και να συνεχίσω τη ζωή μου; Γιατί δεν μου το είπε από την αρχή;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αλεξάνδρα μου, είναι ξεκάθαρο πως φοβόταν την αντίδραση σου, γι' αυτό δεν ήθελε να το μάθεις. Όμως, δεν μιλάμε για μια απλή παραπλάνηση, αφού η προετοιμασία για σπουδές στην Αμερική είναι χρονοβόρα και χρειάζεται αρκετή προετοιμασία. Άρα ο φίλος σου ουσιαστικά σού έλεγε ψέμματα για όλο το διάστημα που ήσασταν μαζί κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον εμπιστεύεσαι και πολύ.

Μπορεί να τον αγαπάς, αλλά εκείνος σε έχει κοροϊδέψει και γι' αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσεις τα συναισθήματα σου και να μην στεναχωριέσαι και τόσο που θα φύγει. Με άλλα λόγια, καλύτερα να τον χωρίσεις μια ώρα αρχύτερα και να περάσεις ένα ξένοιαστο καλοκαίρι, ελεύθερη για νέες περιπέτειες, παρά να χάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του, ενώ εκείνος ήδη σε είχε αποκλείσει από το μέλλον του ήδη από την πρώτη μέρα που τα φτιάξατε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ