Μπερδεμένη - Δεν θέλει να προχωρήσουμε | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:42
20/11/2012

Μπερδεμένη - Δεν θέλει να προχωρήσουμε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Marianthi

Είχαμε ανάψει στο αυτοκίνητο, του πρότεινα να πάμε στο σπίτι του, αφού ήμασταν απ’ έξω, αλλά αυτός αρνήθηκε προφασιζόμενος ότι δεν είναι σωστό να το κάνουμε κρυφά.

Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει μια απομάκρυνση και μια αδιαφορία από το αγόρι μου. Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί (εγώ 26 και αυτός 30). Γενικά μου δίνει την εντύπωση ότι δεν με ποθεί όπως παλιά. Δεν το ενοχλεί που δεν βλεπόμαστε καθημερινά, ενώ εγώ θέλω να τον βλέπω πιο συχνά και του το έχω πει. Αυτός μου απάντησε ότι και λίγη προσμονή δεν βλάπτει. Μένουμε στα σπίτια μας με τους γονείς μας και όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε τον δικό μας χώρο. Βέβαια τις προάλλες που η μητέρα του έλειπε από το σπίτι και είχαμε ανάψει στο αυτοκίνητο, του πρότεινα να πάμε στο σπίτι του, αφού ήμασταν απ’ έξω, αλλά αυτός αρνήθηκε προφασιζόμενος ότι δεν είναι σωστό να το κάνουμε κρυφά. Σημειωτέον ότι η μητέρα του με έχει γνωρίσει, αλλά αυτός ντρέπεται ακόμα και να σηκώσει το κινητό του μπροστά της. Του έχω πει κατά καιρούς να πάω από το σπίτι του να καθίσουμε να δούμε ταινία και γενικά να βρεθούμε σε πιο οικείο περιβάλλον και πιο άνετο απ’ ότι μια καφετέρια, αλλά ενώ του φάνηκε καλή ιδέα, δεν βλέπω να κάνει κάτι. Μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει και πολύ να με βάλει στη ζωή του και ότι έχει επαναπαυτεί με την κατάσταση ως έχει, χωρίς να θέλει να συζήσουμε και να πάμε παραπέρα τη ζωή μας. Ίσως τον έχω πιέσει και εγώ που ζητάω περισσότερα πράγματα, αλλά θέλω να έχω μια φυσιολογική σχέση, ουσιώδη και όχι να τον βλέπω για λίγο από δω και από κει λες και είμαστε 15χρονα. Αυτός δεν το καταλαβαίνει και λέει ότι γίνομαι υπερβολική και ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη με αυτά που έχω. Δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να τον κάνω να με καταλάβει; Πώς να διεκδικήσω αυτά που θέλω; Μήπως είναι απλά ανώριμος και φοβάται τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις και πρέπει να τον αφήσω όσο είναι ακόμα νωρίς;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαριάνθη μου, λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά νομίζω ότι έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι έχει επαναπαυτεί με την κατάσταση. Δεν ξέρω αν ο λόγος βρίσκεται στο ότι είναι ανώριμος, φοβάται τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις, αν είναι απλά μαμάκιας, ή όλα αυτά μαζί, γεγονός είναι όμως ότι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη μαζί του. Κι εφόσον ο ίδιος, ολόκληρος άντρας πια, δεν νιώθει την ανάγκη να πάρει τις πρωτοβουλίες που θα ήθελες, κακώς χάνεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Βλέπεις, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν σε καταλαβαίνει, αλλά ότι κάνει πως δεν καταλαβαίνει κι ελπίζει να συμβιβαστείς.
Για να μην πολυλογούμε, μπορεί να είναι χρυσός άνθρωπος κατά τα άλλα, αλλά εφόσον οι επιθυμίες, τα όνειρα και οι ανάγκες σας δεν ταιριάζουν, δεν γίνεται να ευτυχίσετε παρέα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ