Μπέρδεμα... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
17:29
31/1/2012

Μπέρδεμα... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
confused

Έμαθε τα πάντα για μένα και εγώ έμαθα τα πάντα για αυτόν. Όμως με ρώτησε που είμαι στα διαλείμματα, ενώ με κοίταγε και αυτό με παραξένεψε. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Γεια σας! Είναι η πρώτη φορά που σας γράφω και είμαι η μικρή της παρέας! (14,5 ετών). Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που με απασχολεί και σας το λέω επειδή ξέρω οτι εσείς θα μου πείτε την αλήθεια χωρις να φοβάστε για το αν θα με πληγώσετε ή οχι. Ειναι ενα αγόρι το οποίο πάει στο σχολείο μου το οποίο πάει τρίτη λυκείου, με περνάει 4 χρόνια και είναι κολλητός ενός φίλου μου που πάει εξίσου τρίτη λυκείου. Αυτό το αγόρι με έβλεπε και με κοίταγε για 4,3 λεπτά και η κολλητή του με έδειχνε (ακόμα δε ξέρω γιατί) και οταν είχε γενέθλια του είπα στο facebook χρόνια πολλά και μου είπε ευχαριστώ κούκλα μου.

Όμως αυτή τη βδομάδα είπα να του μιλήσω στο facebook και άρχισε να με ρωτάει για τα γούστα μου. Έμαθε τα πάντα για μένα και εγώ έμαθα τα πάντα για αυτόν. Όμως με ρώτησε που είμαι στα διαλείμματα, ενώ με κοίταγε και αυτό με παραξένεψε. Μετά άρχισε να μου μιλάει εκείνος πρώτος, και μου ζήτησε το κινητό μου! Χωρίς δεύτερη σκέψη το έδωσα! Μου το έδωσε και εκείνος.Μετά είδα οτι σχολίασε μια φωτογραφία μου και έγραψε: κουκλαα! Και σήμερα μου

μίλησε πρώτος και μου είπε οταν έβγαινε, γεια σου κουκλα μου, τα λεμε. Μόνο που είδα οτι είχε βαλει για status στο facebook: Σαγαπώ ρε. Και τσαντίστηκα. Αγαπάει άλλη. Ωστόσο τι τρέχει με μας τους 2; Έχετε καμιά άποψη; Τη χρειάζομαι...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Από πού συμπέρανες ότι αγαπάει άλλη; Τον έχεις δει με κάποια, ή δηλώνει 'σε σχέση'; Από την περιγραφή σου δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο και μάλιστα δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο να πήγαινε σε σένα κι απλά να μην το κατάλαβες. Όπως κι αν είναι, την επόμενη φορά πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα θετικά ή αρνητικά, καλύτερα να ρωτάς πρώτα. Γι' αυτό κι εφόσον μιλάτε κανονικά πια, νομίζω ότι πρέπει να τον ρωτήσεις με την πρώτη ευκαιρία σε ποια πήγαινε το "σ' αγαπώ".

Τουλάχιστον απ' αυτά που μου λες πάντως, φαίνεται ότι αρέσεις σ' αυτό το αγόρι κι ότι εκείνος περιμένει από σένα να τον πλησιάσεις περισσότερο. Αυτό τουλάχιστον εννοούσε όταν σου ρώτησε "πού είσαι στα διαλείμματα", όχι γιατί δεν σε βλέπει, αλλά γιατί κάθεσαι μακριά του. Βλέπεις, στο σχολείο το να πλησιάσει ένας μεγαλύτερος μια παρέα μικρότερων φαίνεται κάπως περίεργο κι είναι λογικό να περιμένει εκείνος από σένα να πας κοντά του κι όχι το αντίθετο.

Συνέχισε λοιπόν να μιλάς μαζί του, να ρωτάς και να μαθαίνεις κι αναλόγως θα κινηθείς. Αν μη τι άλλο, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κι ακόμα κι αν δεν οδηγήσει πουθενά (μπορεί να του πέφτεις μικρή, για κάτι περισσότερο) θα σε κάνει πιο σοφή και πιο έμπειρη στο θέμα του φλερτ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ