Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:30
21/7/2011

Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστίνα

Είμαι 25 χρονών και μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες γύρω στα 40 με 50! Γιατί συμβαίνει αυτό;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκία, είμαι 25 χρονών και μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες γύρω στα 40 με 50! Μικρή ήθελα τον καθηγητή μου...τώρα έχω ερωτευτεί το αφεντικό μου... και γενικά μου κάνουν το κλικ οι άντρες εκείνης της ηλικίας... Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καθώς φαίνεται, η σχέση σου με τον πατέρα σου δεν σε έχει καλύψει συναισθηματικά και υποσυνείδητα προσπαθείς να αναπαράγεις την ίδια μορφή σχέσης επιλέγοντας άτομα που σου εμπνέουν σεβασμό και ασφάλεια, αλλά σου είναι απρόσιτα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Αν είχες μια ικανοποιητική σχέση με τον πατέρα σου μέχρι την εφηβεία, τώρα θα σ' ενδιέφεραν οι άντρες που βρίσκονται πιο κοντά στην ηλικία σου, που μπορούν να συγχρονιστούν μαζί σου, να καλύψουν τις ανάγκες σου και κυρίως άντρες που είναι διαθέσιμοι να δεσμευτούν μαζί σου.

Εκ των πραγμάτων, το ερωτικό ενδιαφέρον για έναν τόσο μεγαλύτερο άντρα σημαίνει αυτόματα και μια σειρά από δυσκολίες σε όλα αυτά τα σημεία, με αποτέλεσμα να σε αφήνει λίγο ή πολύ ανικανοποίητη και με μια αίσθηση στέρησης.

Όμως, μια τέτοια κατάσταση είναι κάτι πολύ φυσικό για σένα, αν ο πατέρας σου ήταν ουσιαστικά απών από το μεγάλωμα σου. Αυτό μπορεί να συνέβη είτε γιατί δεν ήταν κοντά σου ως φυσική παρουσία, είτε γιατί δεν μπορούσε να δημιουργήσει έναν ικανοποιητικό συναισθηματικό δέσιμο μαζί σου, είτε γιατί ήταν συναισθηματικά ασταθής κι αναξιόπιστος. Έτσι, σου έχει μεταδώσει ένα αντρικό πρότυπο, το οποίο σε κάνει να ερωτεύεσαι πρόσωπα με τα οποία σε χωρίζει πάντα κάποια ψυχική απόσταση.

Αν νιώθεις πλέον ότι η έλξη σου προς τους μεγαλύτερους άντρες είναι όντως εμπόδιο για τη συναισθηματική σου ολοκλήρωση, υπάρχουν και καλά νέα. Γιατί, από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις τον μηχανισμό με τον οποίον δημιουργούμε τα ερωτικά μας πρότυπα και κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίον αυτός ο μηχανισμός έχει λειτουργήσει στη δική σου περίπτωση, θα έχεις κάνει το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τις αρνητικές επιδράσεις του. Έτσι, στη συνέχεια, θα μπορέσεις να αναπλάσεις ένα καινούργιο αντρικό πρότυπο και τελικά να βρεις τον άντρα που θα ανταποκριθεί στις πραγματικές, τωρινές ανάγκες σου και θα ανταποδώσει στο ακέραιο τον έρωτα σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ