Μου αναφέρει τον πρώην μου! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:06
4/7/2013

Μου αναφέρει τον πρώην μου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ROSE

Ειδικά όταν η συζήτηση πάει σε εμάς αυτός αντί να μου μιλήσει για τον εαυτό του μου μιλάει για τον άλλο...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Μιλάμε από το facebook εδώ και περίπου 1 χρόνο... Όλα πήγαιναν μία χαρά μέχρι που γύρισε ο πρώην μου από Κύπρο. Από τη μέρα που μου είπε οτι γύρισε δεν χάνει ευκαιρία να τον αναφέρει ειδικά όταν η συζήτηση πάει σε εμάς αυτός αντί να μου μιλήσει για τον εαυτό του μου μιλάει για τον άλλο... Δεν καταλαβαίνω τι έγινε. Εκείνος μου μίλησε πρώτος έδειξε το ενδιαφέρον του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου δείξει πόσο πολύ διαφέρει από την προηγούμενη σχέση μου. Παρόλο που μένουν στο ίδιο χωριό, δεν έχουν παρά ένα τυπικό γεια  κι εκείνος προσπάθησε να μου δείξει ότι δεν μοιάζουν καθόλου σαν χαρακτήρες ούτε έχουν πολλές κοινές παρέες... Τι άλλαξε; Μήπως προσπαθεί να με τεστάρει; Τι να κάνω θεία Λουκία; Εγώ ζω ούτως η άλλως μακριά λόγω σπουδών και δεν έχω καμία σχέση με το δικό τους χωριό, αφού το πατρικό μου βρίσκεται σε κοντινή πόλη πως θα μάθω τι συμβαίνει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα καλή μου τώρα... Αυτά τα θέματα δεν χρειάζονται περίπλοκους χειρισμούς. Θα του πεις απλά, "δεν καταλαβαίνω γιατί με ζαλίζεις όλη την ώρα με τον πρώην μου. Αυτή η ιστορία είναι τελειωμένη για μένα και δεν έχω καμιά όρεξη ν' ακούω γι' αυτόν. Ας πούμε κάτι πιο ενδιαφέρον"...

Λογικά, θα καταλάβει ότι δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση και θα την κόψει. Αν πάλι επιμείνει στο θέμα του πρώην, απλά βάλε του πάγο, ξεκαθαρίζοντας του ότι θα ξαναμιλήσετε όταν αποφασίσει ν' αλλάξει κουβέντα.

Σιγά μην κάτσεις να σπας το κεφάλι σου για ποιο λόγο εκείνος έχει φάει κόλλημα. Μπορεί να ζηλεύει, μπορεί να τον μισεί, ή μπορεί πράγματι να θέλει να σε τσεκάρει. Άβυσσος η ψυχή του άντρα. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις και πώς θα το αποκτήσεις.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ