Μόνη... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:27
18/8/2011

Μόνη...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
aLicE

Επειδή όλοι λίγο πολύ έχουν 'καεί' στο παρελθόν, δεν υπάρχει ενθουσιασμός, το 'κυνήγι' ή φλερτ. Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα; Πως μπορεί να διεκδικήσει έναν άνδρα χωρίς να φαίνεται πως τον κυνηγάει;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι 36 χρονών και περίπου 4 χρόνια χωρίς ουσιαστική σχέση. Η προηγούμενη σχέση ήταν με έναν παντρεμένο που είχε ξεχάσει να μου το πει, και που τελικά με έκανε καχύποπτη και ιδιαίτερα επιλεκτική μετέπειτα. Λένε πως είμαι όμορφη, επαγγελματικά και οικονομικά καλύτερα από το μέσο όρο, γυμνάζομαι, κάνω ταξίδια, αλλά στην πραγματικότητα νιώθω πολύ μόνη συναισθηματικά ακόμη και όταν βγαίνω με φίλους. Όλοι απορούν γιατί είμαι ελεύθερη. Συνήθως όταν βγαίνω ραντεβού με άνδρες βρίσκω πως αυτοί που ενδιαφέρονται πολύ είναι κατώτεροι επαγγελματικά ή δεν (έχουν) κάποια ενδιαφέροντα ή φαίνονται επιπόλαιοι και άλλοι ενδιαφέρονται γρήγορα για το σεξ ή ακόμη έχουν και άλλες επιλογές παράλληλα και η επικοινωνία ή το να γνωριστούμε καλύτερα και να νιώσουμε κάτι 'μαγικό', κάτι όμορφο, δεν έρχεται ποτέ. Δεν προσπαθεί κανείς παραπάνω για να χτίσει κάτι ουσιαστικό. Παρατηρώ ότι οι άνθρωποι περιμένουν να πάρουν χωρίς να δώσουν. Επειδή όλοι λίγο πολύ έχουν 'καεί' στο παρελθόν, δεν υπάρχει ενθουσιασμός, το 'κυνήγι' ή φλερτ. Οι αξιόλογοι, έξυπνοι άνδρες, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά φαίνεται πως δεν θέλουν δεσμεύσεις ή έχουν πολύ υψηλά standards. Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα; Πως μπορεί να διεκδικήσει έναν άνδρα χωρίς να φαίνεται πως τον κυνηγάει; Αν αδιαφορήσει στην πραγματικότητα τον χάνει, άρα δεν της άξιζε ποτέ και αν δείξει ενδιαφέρον φαίνεται πως παίρνει όλο το παιχνίδι του κυνηγιού από τον άνδρα... Γιατί νομίζεις τελικά όταν βγαίνεις έξω βλέπεις άνδρες και γυναίκες να είναι ανάμεσα σε παρέες, να διασκεδάζουν, αλλά να γυρνάνε στα σπίτια τους τελείως μόνοι...;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιατί φοβούνται να ρισκάρουν, όπως κι εσύ. Φυσικά ο βαθύς και ουσιαστικός έρωτας δεν σου χτυπάει την πόρτα κάθε μέρα, αλλά αν δεν ανοίξεις -διακριτικά πάντα- τα χαρτιά σου είναι σίγουρο ότι θα σε προσπεράσει χωρίς ν' αφήσει επισκεπτήριο.

Μιλώντας ειδικά για την περίπτωση σου, μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη κι έχεις ταμπουρωθεί πίσω από κάποιες αντιλήψεις που πιθανόν να έχεις διαμορφώσει για να προστατέψεις τον εαυτό σου, αλλά που δεν σε βοηθάνε καθόλου στο θέμα του έρωτα.

Εφόσον λοιπόν έχεις πραγματική ανάγκη για ζευγάρωμα, όπως είναι απόλυτα θεμιτό και λογικό άλλωστε, θα πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι τις άμυνες σου κι ας τσαλακωθείς και λιγάκι καμιά φορά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ν' αναλάβεις εσύ τον ρόλο του κυνηγού και να καταπατήσεις τους κανόνες του φλερτ, αλλά ότι πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε όποιον σου αρέσει και σου κάνει κλικ να σε κυνηγήσει και να σε διεκδικήσει δίνοντας του να καταλάβει ότι είσαι ανοιχτή και διαθέσιμη και δεν φοβάσαι ούτε τον ανταγωνισμό, ούτε και την ερωτική επαφή.

Με άλλα λόγια δείξε λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στη ζωή και στον εαυτό σου και κράτα τις άμυνες σου αποκλειστικά για την περίπτωση που δεχτείς επίθεση. Και βέβαια, πριν απ' όλα αυτά μην ξεχνάς να ρωτήσεις η ίδια για τη συναισθηματική κατάσταση του ενδιαφερόμενου, ιδίως αν δείχνει ότι αποφεύγει το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ