Μήπως παίζει μαζί μου; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:02
2/9/2012

Μήπως παίζει μαζί μου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίλα

Οταν μιλάω μου χαμογελάει συνέχεια πολύ γλυκά αλλά όταν μένουμε οι δύο μας δεν μιλάμε μεταξύ μας αφού εγώ κομπλάρω, αλλα εκείνος τί παθαίνει; 

Θεία Λουκία γειά σου! Θέλω την βοήθεια σου πάνω σε ένα αδιέξοδο που αντιμετωπίζω... Είμαι 19 χρονών και μου αρέσει ένας νεαρός οκτώ χρόνια μεγαλύτερος μου το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρη για το αν του αρέσω καθώς πολύ συχνά μου πετάει υποννοούμενα μπροστά στην οικογένεια μου όπως με ποιά ρούχα μου αρέσει περισσότερο αλλά κομπλάρω τις πιο πολλές φορές και δεν ξέρω τί να πω όταν με χαιρετάει θέλει να μου δίνει το χέρι του, μερικές φορές γελάει χωρίς ιδιαίτερο λόγο και με κοιτάει με ένα βλέμμα πολύ έντονο. Οταν μιλάω μου χαμογελάει συνέχεια πολύ γλυκά αλλά όταν μένουμε οι δύο μας δεν μιλάμε μεταξύ μας αφού εγώ κομπλάρω, αλλα εκείνος τί παθαίνει; (είναι πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και μιλάει πολύ γενικώς). Ανάφερει κάποιες φορές το θέμα για το αν έχω αγόρι ή να πάω με το αγόρι μου εκεί, ένω του έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν έχω. Δεν μπορώ να τον καταλάβω... Τα έχει φτιάξει με μία άλλη κοπέλα, ωστόσο δεν θέλει να το παραδεχτεί και συνεχίζει να δηλώνει ελεύθερος... Τι να κάνω; Να του πω στα ίσια ότι μου αρέσει και ότι γίνει... Δεν έχω το κουράγιο από μερους μου,είμαι πολύ ντροπάλη.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίλα μου, τίποτα να μην κάνεις! Εφόσον γνωρίζεις θετικά ότι έχει σχέση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξεις και μετά να υποφέρεις μόνη σου. Ο άντρας αυτός είναι σαφές ότι σε φλερτάρει και προσπαθεί να σε καψουρέψει, αλλά το γεγονός ότι παράλληλα βρίσκεται σε σχέση δείχνει ότι δεν είναι αρκετά αξιόπιστος και ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Άσε τον λοιπόν να σε φλερτάρει όσο θέλει, απόλαυσε το παιχνίδι αυτό, αλλά μην τρέφεις φρούδες ελπίδες για κάτι περισσότερο. Μ' αυτή την ευκαιρία, καιρός είναι να μάθεις ότι από το "μου αρέσει κάποιος" μέχρι το "αξίζει να κάνω κάτι μαζί του" υπάρχει τεράστια απόσταση, ενώ σε πάρα πολλές περιπτώσεις αυτά τα δύο δεν συνδέονται καν... Μερικούς άντρες είναι καλύτερα να τους θαυμάζεις μόνο από απόσταση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ