Μήπως με αποφεύγει τελικά; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:29
21/7/2013

Μήπως με αποφεύγει τελικά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κωνσταντίνα

Του έχω ζητήσει να περνάει περισσότερες ώρες μαζί μου και αυτός μου έχει πει ότι θα βγαίνουμε τα σαββατοκύριακα αλλά πιστεύω πως με αποφεύγει. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γεια σου!Χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου και δεν ξέρω που να απευθυνθώ οπότε ελπίζω να με βοηθήσεις εσύ! Με το αγόρι μου έχουμε ενάμισι χρόνο σχέση και πρόσφατα είχαμε χωρίσει αλλά τα ξαναβρήκαμε. Του έχω ζητήσει να περνάει περισσότερες ώρες μαζί μου και αυτός μου έχει πει ότι θα βγαίνουμε τα σαββατοκύριακα αλλά πιστεύω πως με αποφεύγει. Τα πρωινά δουλεύει στο περίπτερο του πατέρα του, τα απογεύματα έχει προπονήσεις και τα βράδια μετά τις 10 - 10 κ μισή βγαίνει με τους φίλους του. Και δεν λέω κάτι, να τα κάνει όλα αυτά, αλλά όμως εγώ δεν θέλω να τον βλέπω μόνο 2 ώρες και αν, το σαββατοκύριακο! Και κάθε φορά που του λέω ότι θα μπορούσε μια φορά έστω να μην πάει στο περίπτερο για να πάμε για μπάνιο ή να μην πάει σε κάποια προπόνηση μου λέει ότι αυτός μου το είχε πει όταν τα ξαναβρήκαμε ότι τώρα θα έχει προπονήσεις και τα σχετικά! Και δεν λέω και κάτι γιατί μετά θα θυμώσει αλλά όμως κάθε μέρα τα ίδια και δεν ζητάω πολλά αλλά δεν ξέρω τι να κάνω πια γι' αυτό ελπίζω να με βοηθήσεις εσύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κωνσταντίνα μου, είναι σαφές ότι ο φίλος σου δεν έχει χώρο στη ζωή του για σένα. Ή μάλλον, ο χώρος που έχει στη ζωή του για σένα είναι πολύ περιορισμένος για να χωρέσει τα πληθωρικά σου συναισθήματα γι' αυτόν. Πιθανότατα να μην ήταν και πολύ θερμός στο να τα ξαναβρείτε και απλά να ήθελε να αποφύγει την γκρίνια.

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να διατηρείς "σχέση" (ο Θεός να την κάνει) κάτω από αυτές τις συνθήκες. Καλύτερα λοιπόν να πάρεις απόφαση ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να περπατήσει και να αποχωρήσεις μεγαλοπρεπώς και αξιοπρεπώς, παρά να παρακαλάς για λίγα ψίχουλα προσοχής από τη μεριά του. Νισάφι!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ