Μήπως λέει ψέματα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:31
10/11/2011

Μήπως λέει ψέματα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Anna-Maria

Δεν έχουμε πολυ χρόνο να βρεθούμε παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Πολλά όμως, Σαββατοκύριακα είναι "εξαφανισμένος" και όχι μόνο δεν τον βλέπω αλλά δεν απαντάει και στο τηλέφωνο...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημένη μου θεία Λουκία... Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη στήλη σου και θέλω και εγώ να ζητήσω τη γνώμη σου για κάτι που με προβληματίζει. Έχω σχέση εδώ και δύο χρόνια με έναν άνδρα 7 χρόνια μεγαλύτερό μου. Δουλεύει πολλές ώρες (σημ. έχει δική του δουλειά) και δεν έχουμε πολυ χρόνο να βρεθούμε παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Πολλά, όμως, Σαββατοκύριακα αλλά και σε γιορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ) είναι "εξαφανισμένος" και όχι μόνο δεν τον βλέπω αλλά δεν απαντάει και στο τηλέφωνο.Όταν τη Δευτέρα τον βρίσκω και προσπαθώ να μάθω - διακριτικά πάντα - γιατί δεν έδινε σημείο ζωής, μου λέει ότι είχε πολλή δουλειά και δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Μου φαίνεται λίγο περίεργο ένας άνθρωπος να εξαφανίζεται μέρες ολόκληρες. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι θα μπορούσε να δει τις κλησεις μου και να με πάρει όταν ευκαιρεί. Έχω μείνει μέρες ολόκληρες μέσα στο σπίτι, περιμένοντας τηλεφώνημά του αλλά εκείνος είναι συνήθως απών. Τον έχω ρωτήσει αν υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα αλλά εκείνος το αρνείται. Όπως καταλαβάίνεις, κάνω υπομονή γιατί τον αγαπάω. Πες μου σε παρακαλώ τη γνώμη σου. Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου. Ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νομίζω ότι έχεις αργήσει λιγάκι να προβληματιστείς για τη συμπεριφορά του... Όχι μήπως... εννοείται ότι σου λέει ψέμματα Άννα-Μαρία μου. Το πιθανότερο είναι να είναι παντρεμένος, ή το λιγότερο, χωρισμένος και τα συγκεκριμένα σαββατοκύριακα είναι με τα παιδιά του. Κακώς είσαι τόσο διακριτική. Εδώ δεν μιλάμε για έναν γκόμενο της μιας βραδιάς, μιλάμε για δυο χρόνια σχέσης, όπου δύο σύντροφοι οφείλουν να είναι απολύτως ειλικρινείς μεταξύ τους σε κάθε θέμα και πολύ περισσότερο για την οικογενειακή τους κατάσταση.

Νομίζω λοιπόν ότι είναι ώρα να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι, χωρίς πολλές εξηγήσεις. Άλλωστε αν εκείνος είχε την πρόθεση να σου πει την αλήθεια κάποια στιγμή, είχε κάθε ευκαιρία να το κάνει μέχρι σήμερα. Δεν το έκανε όμως και γι' αυτό είναι κρίμα να χάνεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Σταμάτα να κάνεις υπομονή και βρες κάποιον ν' αγαπήσεις που να το αξίζει πραγματικά, που να είναι διατεθειμένος να μοιραστεί όλη του τη ζωή μαζί σου και δεν θέλει απλά να περάσει μερικά ευχάριστα διαλείμματα εκμεταλλευόμενος την ευπιστία και την αφέλεια σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ