Μια κρύο μια ζέστη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:37
3/5/2014

Μια κρύο μια ζέστη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@

Αναπολεί συχνά στο παρελθόν, πετάει μπηχτές και με κάνει να νομίζω ότι θέλει να ξαναείμαστε μαζί, όμως την επόμενη μέρα με ξεχνάει 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Πρίν απο 6 μήνες γνώρισα κάποιον τυχαία σε έναν χορό μέσω μιας φίλης μου, έπειτα απο 2 μέρες μου έστειλε μήνυμα βρεθήκαμε γνωριστήκαμε καλύτερα και την επόμενη μέρα είμασταν μαζί ολα έγιναν πολύ βιαστικά. Μου άρεσε και του άρεσα αλλά έγιναν πολλά λάθη και απο τους 2 μας με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και να ξανασμίξουμε 4 φορές. Τώρα πια βρισκόμαστε μόνο για ερωτικές φάσεις, (ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ!!) αλλά αναπολεί συχνά στο παρελθόν, πετάει μπηχτές και με κάνει να νομίζω ότι θέλει να ξαναείμαστε μαζί, όμως την επόμενη μέρα με ξεχνάει σαν να μην έγινε τίποτα. Σίγουρα υπάρχουν άλλες στην ζωή του όπως και στην δική μου απλα δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι και ξέρω πώς και αυτός δεν είναι τελείως αδιάφορος. Το θέμα είναι οτι μου λείπει όσο τίποτε άλλο, δεν θέλω άλλον, είναι απαραίτητος για εμένα, για την ζωή μου. Με λίγα λόγια θέλω να τον ξανακερδίσω να νιώσει κατι παραπάνω για εμένα όπως πρώτα! Τι λές μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; Εχω δοκιμάσει πολλά πρόσωπα π.χ. αδιάφορο, εντονα κολλημένο, κακό (βρισιές κ.λ.π.) αλλα δεν εχώ την δύναμη να κρατήσω τετοια στάση απέναντι του. Μπορεις να βοηθήσεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα ένας τρόπος υπάρχει για να έχεις και να διατηρείς υγιείς και ικανοποιητικές σχέσεις (ερωτικές και μη): να είσαι ειλικρινής και να επικοινωνείς με τους άλλους τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει να παραδίδεις "γη και ύδωρ", ή να αποκαλύπτεις όλα όσα σκέφτεσαι στους άλλους. Σημαίνει όμως ότι πρέπει να είσαι ειλικρινής ως προς την "κεντρική ιδέα".

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεδομένου ότι θέλεις κάτι περισσότερο από αυτόν τον τύπο πρέπει να του κάνεις μια κουβέντα για το πώς το βλέπει το πράγμα. Γιατί αν δεν βλέπει κάποιο μέλλον μεταξύ σας εκτός κρεβατιού, τότε δεν έχει νόημα να το κουράζεις περισσότερο, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις στο τέλος είναι να πληγώνεσαι και να απογοητεύεσαι άνευ λόγου.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα στις σχέσεις: μετά την αρχική έλξη κάποιες κυλάνε ομαλά και κάποιες όχι. Καλό είναι λοιπόν να καταλαβαίνεις τι ακριβώς παίζει από νωρίς και να κρατάς μόνο εκείνες που κυλάνε ομαλά. Με το ζόρι "παντρειά" δεν γίνεται κι αυτό ισχύει τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σχέσεις.

Και να μην το ξεχάσω: κανένας, μα κανένας άνθρωπος δεν σου είναι απαραίτητος στη ζωή σου. Μόνο ο εαυτός σου σού είναι απαραίτητος, γι' αυτό φρόντιζε να διατηρείς μια καλή σχέση μαζί του πάνω και πρώτα απ' όλους και όλα.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ