Μετά τον χωρισμό | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:30
5/10/2014

Μετά τον χωρισμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Elis

Τον αγαπάω και τον θέλω πίσω αλλά έχω εγωισμό και δεν θέλω να ξαναγίνουν τα ίδια, να χωρίσουμε και να γίνω πάλι κομμάτια. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεια Λουκία γεια σου! Σου έχω στείλει άλλες δυο φορές αλλά αυτή τη φορά θα στο εξηγήσω χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Τα είχα για δυο μήνες με ένα παιδί ένα χρόνο μεγαλύτερό μου (εγώ 23, αυτός 24), είχαμε ολοκληρώσει κι εκείνος με έβλεπε σοβαρά. Όμως με ζήλευε πάρα πολύ σε σημείο να μη μου επιτρέπει να βγαίνω με την κολλητή μου και με αγόρια για να μη γίνει φάση και τον κερατώσω. Τέλος πάντων, έγιναν πολλά άσχημα πράγματα, μπήκαν λόγια τρίτων στη μέση και στο τέλος ο πρώην μου τα έβαλε με την κολλητή μου και μ' έβαλε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτόν ή σε εκείνη. Διάλεξα την κολλητή. Έκανα καλά; Γιατί τώρα νιώθω ένα κενό μέσα μου, σαν να μη με γεμίζει η φιλία της; Επίσης εδώ και δύο εβδομάδες που έχουμε χωρίσει, πάει και πίνει, μεθάει και με παίρνει  με απόκρυψη και μου βάζει τραγούδια χωρισμού (Παντελίδης κλπ.!). Είναι εξακριβωμένο ότι είναι εκείνος, τον ρώτησα στο φέισμπουκ και δεν το αρνήθηκε. Αυτο σημαίνει ότι θέλει να τα ξαναβρούμε; Εγώ τον αγαπάω και τον θέλω πίσω αλλά έχω εγωισμό και δεν θέλω να ξαναγίνουν τα ίδια, να χωρίσουμε και να γίνω πάλι κομμάτια. Θέλω απλά να παραδεχτεί τα λάθη του. Επίσης, ούτε η μάνα μου τον θέλει ούτε ο αδελφος μου, γιατί θεωρούσαν ότι η ζήλεια του ήταν υπερβολική και ότι στο μέλλον θα μ έκλεινε σπίτι και θα έτρωγα και ξύλο! Μόνο ο πατέρας μου τον υποστηρίζει και μου λεει πως μ αγαπάει αλλιώς δεν θα μου έβαζε τραγούδια... Τι να κάνω θεία μου έχω απελπιστεί. Να κάνω προσπάθεια να τα ξαναβρούμε ή δεν αξίζει τον κόπο; Βλέπω ότι πολλά άτομα δεν θα χαρούν αν μας ξαναδούν μαζί... Και πάντα κάτι θα γίνεται και θα χωρίζουμε.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να σε θέλει, ακόμα και να είναι καψούρης μαζί σου δεν σημαίνει ότι αυτή η αγάπη είναι υγιής και πραγματική, ούτε ότι πρέπει να ανταποκριθείς στην καψούρα του.

Το αγόρι αυτό προφανώς έχει θέματα με βαθύτερες ανασφάλειες και γι' αυτό ήταν τόσο κτητικός απέναντι σου και ανταγωνιστικός με τη φίλη σου κι αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει, όσες ευκαιρίες κι αν του δώσεις. Ακόμη κι αν παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, σε λίγο καιρό πάλι στα ίδια θα βρεθείς αν δεχτείς να είσαστε και πάλι μαζί.

Επίσης, το γεγονός ότι νιώθεις ένα κενό ως προς τη φιλία σου με την κολλητή σου, δείχνει ότι έχεις κάνει μια "θυσία" χωρίς ανταπόκριση, δηλαδή περιμένεις από εκείνη περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου δώσει κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αξιολογήσεις ανεξάρτητα από τον πρώην σου και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Μπορεί να έχεις δίκιο να νιώθεις ακάλυπτη από εκείνη, μπορεί και όχι. Όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις υπόψη σου, ότι οι φιλίες δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τον έρωτα, ούτε ο έρωτας τις φιλίες κι ότι για μια ισορροπημένη προσωπική ζωή μάς χρειάζονται και τα δύο.

Σε κάθε περίπτωση, ως προς τον πρώην που σε καίει, εφόσον βρίσκεσαι σε αμφιβολία και δεν έχεις αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην εμπειρία σου, δώσε βάση στις συμβουλές εκείνων που αποδεδειγμένα σε αγαπούν άνευ όρων και μπορεί να ξέρουν κάτι περισσότερο από σένα. Με άλλα λόγια, άκου τη μητέρα σου και τον αδελφό σου, κάνε την καρδιά σου πέτρα και μην ακούς τον μπαμπά σου που είναι περισσότερο ρομαντικός απ' όσο χρειάζεται.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ