Μετά το πρώτο ραντεβού | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:06
4/1/2011

Μετά το πρώτο ραντεβού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Eleanna
Πέρασαν 4 ημέρες χωρίς κανένα νέο. Είναι φυσιολογικό;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Βγήκαμε και το ραντεβού κατέληξε ανέλπιστα καλά και για τους δύο...καταλήξαμε σπίτια μας το πρωί, δίχως να υπάρξει επαφή παρά ένα παθιασμένο φιλί. Ταύτιση απόψεων... σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Πέρασαν 4 ημέρες χωρίς κανένα νέο. Είναι φυσιολογικό; Εστειλα ευχές και δεν ανταπέδωσε παρόλο που φάνηκε πολύ ενθουσιασμένος και μάλιστα αναρωτήθηκε αν θα δεχτώ να ξαναβγώ μαζί του... Τι να κάνω;


Αν δεν βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή στο νοσοκομείο, τότε μάλλον πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Ή εκείνος δεν εννοούσε αυτά που σου έλεγε, ή εσύ δεν κατάλαβες καλά τις προθέσεις του. Αν έχεις πρόσβαση στον κύκλο του, μάθε με διακριτικό τρόπο αν είναι καλά κι αν είναι μην τον ξαναενοχλήσεις. Αν πάλι δεν έχεις πρόσβαση στον κύκλο του, απλά μην τον ξαναενοχλήσεις.

Μάλιστα θα σου πρότεινα, ακόμα κι αν επανεμφανιστεί -που θα σημαίνει ότι προσπαθούσε να σε καψουρέψει με την εξαφάνιση του- να τον στείλεις πίσω στη μαμά του, γιατί εκτός από ανωριμότητα και αναξιοπιστία, η συμπεριφορά του δείχνει και έλλειψη στοιχειώδους αγωγής και δεν νομίζω να θέλεις να μπλέξεις μ' έναν τέτοιο τύπο.

Καλή χρονιά!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ