Με στεναχωρεί το παρελθόν του | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:59
5/12/2011

Με στεναχωρεί το παρελθόν του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βασιλικούλα in love

Με κατακεραυνώνει το ότι μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί έκανε σεξ με κάποια άλλη. Έχω απατηθεί από κάποιον στο παρελθόν, με σημάδεψε τόσο, που αν ξανανιώσω κορόiδο, θα πεθάνω από τη θλίψη μου.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία βοήθεια! Νιώθω απελιπισία! Και δεν μπορώ να προσδιορίσω τον ακριβή λόγο! Είμαι σχεδόν 30, κοπέλα που δίνει πολλά σ’ αυτόν που είναι δίπλα μου. Με τον τελευταίο μου σύντροφο είμαστε μαζί ένα χρόνο. Είχα λίγες σχέσεις ως τώρα κι αυτό γιατί είμαι άνθρωπος που λειτουργεί με την καρδιά και μόνο. Όλα μεταξύ μας είναι τέλεια! Εκείνος ζηλεύει πολύ, κι αυτό μου αρέσει, νιώθω ότι ανήκω σε κάποιον επιτέλους και η ζήλεια του δεν δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση μας. Το θέμα είναι ότι κι εγώ ζηλεύω, αλλά μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Για παράδειγμα, μας αρέσει πολύ να μιλάμε και να συζητάμε για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε στις πρώην του, αλλά δεν έδωσα σημασία. Αργότερα αυτό άρχισε να με βασανίζει. Τόσο, που νιώθω ότι με μειώνει σαν άνθρωπο. Για κακή μου τύχη είμαι έξυπνη και ανακάλυψα τον κωδικό του στο Facebook και όσα αντίκρυσα, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, με πόνεσαν.

Αναφέρομαι σε λόγια αγάπης προς τις πρώην του (τρεις είναι). Οι δύο μάλιστα τον κοροΐδεψαν και δεν του φέρθηκαν σωστά. Η πρώτη τελείωσε και ανήκει ολοκληρωτικά στο παρελθόν. Όμως, ενώ είχε σχέση με τη δεύτερη, αυτή ήταν σχέση από απόσταση και έβλεπε ταυτόχρονα την τρίτη (μόνο για σεξ), η οποία τελείωσε -θέλω να πιστεύω- μόλις γνώρισε εμένα. Λυπάμαι που το λέω...

Ο ίδιος είναι εξαιρετικός άνθρωπος, μου δίνει πάρα πάρα πολλά, είναι πολύ ευαίσθητος και τρυφερός, όμως από αυτά που ανακάλυψα πληγώθηκα αφάνταστα. Αντιλαμβάνομαι πως ο καθένας έχει το παρελθόν του και ότι το παρόν είναι παρόν και είναι μαζί μου. Αντιλαμβάνομαι επίσης την κατινιά που έκανα να ψάξω τα προσωπικά του. Δέχομαι το ότι οι πρώην θα είναι πάντα κομμάτι του και θα τις νοιάζεται, και κάπου τον δικαιολογώ. Πληγώθηκε ανεπανόρθωτα, έχασε και από φόβο μην ξαναπληγωθεί τόσο, δεν ήθελε να ξαναδοθεί σε κοπέλα με την ψυχή του και μέχρι να βρει αυτήν που ονειρευόταν (εμένα! και είμαι σίγουρη γι' αυτό!), απλώς "ψαχνόταν" δεξιά κι αριστερά.

Ίσως φταίω κι εγώ που δεν ανταποκρίθηκα στην αρχή θετικά στον ενδιαφέρον του, άρα τίποτα δεν τον εμπόδιζε να σκεφτεί ότι θα τον πληγώσω κι εγώ. Ξαναλέω ότι τα πράγματα μεταξύ μας είναι τόσο όμορφα σαν παραμύθι. Όμως με κατακεραυνώνει το ότι μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί έκανε σεξ με κάποια άλλη. Έχω απατηθεί από κάποιον στο παρελθόν, με σημάδεψε τόσο, που αν ξανανιώσω κορόiδο, θα πεθάνω από τη θλίψη μου. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη σχέση μας, όμως στεναχωριέμαι καθημερινά σκεφτόμενη αυτά τα πράγματα, το ίσως με απάτησε, ίσως αγαπάει κάποια πρώην ακόμα, ίσως κάποια ήταν καλύτερη από εμένα, ίσως... ίσως... Δεν είμαι παθολογικά ζηλιάρα, είμαι σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά δεν θέλω με αυτές τις αρνητικές και κατινίστικες σκέψεις να φτάσω στο σημείο να χάσω την εμπιστοσύνη μου και να αποτελέσει τροχοπέδη για το μέλλον της σχέση μας που προβλέπεται υπέροχο με βάση τα σχέδιά μας. Ήδη όταν του έρχεται μήνυμα στο κινητό και είμαι μπροστά, ταράζομαι. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με πριν χάσω την αξιοπρέπειά μου εντελώς. Ένα πράγμα όμως έχω να πω: "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Συγνώμη που θα στο πω έτσι, αλλά αν ήσουν όσο έξυπνη νομίζεις δεν θα αντιδρούσες μ' αυτόν τον τρόπο μετά τις "ανακαλύψεις" σου, αφού το γεγονός ότι ο καλός σου δεν φαίνεται να διατηρεί τώρα κάποια ύποπτη επαφή μ' αυτές, ή με άλλες γυναίκες θα έπρεπε να σου αρκεί και να σε κάνει να νιώθεις ανακουφισμένη. Όμως είναι σαφές ότι πηγαίνεις γυρεύοντας για να καταστρέψεις το όποιο κλίμα εμπιστοσύνης μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας και δημιουργείς θέμα από το πουθενά, γιατί είμαι σίγουρη ότι αν δεν είχες κολλήσει εκεί, θα είχες κολλήσει κάπου αλλού. Καταλαβαίνω ότι είχες πληγωθεί στο παρελθόν κι ότι μπορεί να είσαι λίγο περισσότερο καχύποπτη στο εξής, αλλά αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς αυτοκαταστροφική και μόνο εξυπνάδα δεν δείχνει.

Όπως ευτυχώς καταλαβαίνεις και μόνη σου, προφανώς ο άνθρωπος στην ηλικία που είναι θα είχε ένα κάποιο παρελθόν (διαφορετικά θα ήταν ψιλοφρικιό) και επίσης προφανώς θα είχε ανταλλάξει λόγια αγάπης με τις πρώην του. Άρα το να περιμένεις ότι μόνο σε σένα θα έλεγε τέτοια λόγια είναι εντελώς παράλογο. Εξίσου παράλογο είναι το ότι έχεις την αξίωση να μην έκανε έρωτα με καμία πριν αποφασίσετε να γίνετε ζευγάρι. Αντίθετα, είναι απόλυτα λογικό που συνέχιζε εκείνη τη σεξουαλική φιλία, όσο τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα μεταξύ σας.

Πραγματικά λοιπόν, δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα σου. Σταμάτα να κουρδίζεσαι ότι δήθεν ανακάλυψες κάτι τρομερό και άσε τη σχέση σου να κυλήσει αυθόρμητα, όπως έρχεται. Το σημαντικό είναι ότι δεν σε απατάει τώρα. Όσο για το μέλλον και το αν θα σε απατήσει ή όχι, κανείς δεν το γνωρίζει, αλλά μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι αν συνεχίσεις να τον κατασκοπεύεις και να αμφισβητείς την αφοσίωση του, μόνο σκοτεινό μπορεί να είναι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ