Με πληγωνει η απορριψη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
9:19
14/4/2013

Με πληγωνει η απορριψη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Jupiter

Γιατι δεν καθε φορα που πλησιαζω καποια και τελικως δεν ανταποκρινεται εγω χαλιεμαι τοσο πολύ;

At LoveJoy.gr we love toys! Αγόρασε σήμερα γυναικεία "παιχνίδια", εσώρουχα και δώρα, σε μοναδικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής!

Γιατι δεν καθε φορα που πλησιαζω καποια και τελικως δεν ανταποκρινεται εγω χαλιεμαι τοσο πολύ; Το ξερω, τι ειχες τι εχασες; Ομως και παλι με κανει χαλια... Γιατι με πληγωνει τοσο η απορριψη και δεν μπορω να την διαχειριστω; Ευχαριστω για την βοηθεια σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλέ μου φίλε, γεγονός είναι ότι σε κανέναν δεν αρέσει να τον απορρίπτουν, αφού όλοι –ανεξαιρέτως- θέλουν να γίνονται αρεστοί και αποδεκτοί. Ωστόσο, αν πιστεύεις ότι η απόρριψη σε αποδιοργανώνει και σου πυροδοτεί αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σου, θα πρέπει να δουλέψεις λίγο με τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση σου.

Ιδιαίτερα, θα πρέπει να ανατρέξεις στις ισορροπίες που επικρατούσαν στην οικογένεια σου και στη σχέση σου με τη μητέρα σου όσο ήσουν παιδί και να αναπλάσεις μέσα στο μυαλό σου την εικόνα που αντανακλούσαν για σένα αυτές οι καταστάσεις, αλλά και τα συναισθήματα σου για όλα αυτά. Βλέπεις, τα όποια αρνητικά ή αντιφατικά συναισθήματα έχουμε στα ευαίσθητα παιδικά μας χρόνια, εγγράφονται μέσα μας και βγαίνουν στην επιφάνεια αντανακλαστικά κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε παρόμοιες δυσκολίες μεγαλώνοντας, σαν ένα κακό, μαγικό ξόρκι.

Όμως, στην ζωή δεν υπάρχουν μαγικά ξόρκια κι όταν καταφέρουμε να εντοπίσουμε την πηγή αυτών των αρνητικών συναισθημάτων και να τα τοποθετήσουμε εκεί που ανήκουν (βλ. στο παρελθόν), τότε είμαστε σε θέση να ξαναπάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας και να νιώσουμε αρκετά δυνατοί για να τα ξεπεράσουμε.

Οπωσδήποτε αυτή μπορεί να είναι μια επώδυνη διαδικασία, αλλά αν έχεις το θάρρος να την περάσεις, τότε καμιά απόρριψη δεν θα μπορέσει να σε καταβάλλει ξανά.

Σκέψου το λοιπόν και αποφάσισε. Μέχρι τότε όμως, να θυμάσαι ότι ακόμη και ο βασιλιάς των κυνηγών της ζούγκλας, το λιοντάρι πιάνει λιγότερο από το 10% των θηραμάτων που έχει βάλει στόχο, χωρίς να δίνει τη δύναμη στις γαζέλες να τον κρίνουν και χωρίς ν' αποθαρρύνεται στο ελάχιστο.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ