Μe koroidevi?? | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
17:47
8/11/2011

Μe koroidevi??

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
vasouu

Δεν ξέρω αν μ' αγαπάει, νιώθω πως με κοροϊδεύει κι αυτό το νιώθω γιατί έχω βρει στο facebook του, πριν κάτι μήνες, να γκομενίζει μέσω μηνυμάτων με διάφορες.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα! Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθεια και τη συμβουλή σας. Εγώ είμαι 17 κι αυτός 22. Είμαστε μαζί 5 μήνες. Δεν ξέρω αν μ' αγαπάει, νιώθω πως με κοροϊδεύει κι αυτό το νιώθω γιατί έχω βρει στο facebook του, πριν κάτι μήνες, να γκομενίζει μέσω μηνυμάτων με διάφορες. Τι να κάνω; Έχουμε συζητήσει πολλές φορές και πάντα το αποφεύγει και μου λέει ότι μ' αγαπάει. Εγώ είμαι μικρή και φοβάμαι μην με κοροϊδεύει και δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται για μένα και για εμάς, γιατί τον αγαπάω πολύ. Βοηθήστε με!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νομίζω ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου, απλά. Εφόσον σου λέει ότι σ' αγαπάει κι έχετε κλείσει ήδη πέντε μήνες μαζί, το πιθανότερο είναι ότι τα μηνύματα που ανακάλυψες ανήκουν απλά στο παρελθόν κι οφείλονται στο ότι μπορεί στην πρώτη φάση της σχέσης σας εκείνος να μην είχε πάρει τόσο σοβαρά τα πράγματα μεταξύ σας.

Σταμάτα λοιπόν να συζητάς το θέμα και να γίνεσαι κουραστική και κοίτα μπροστά σου στο μέλλον. Εννοείται βέβαια, ότι όπως σε κάθε σχέση, πρέπει να έχεις πάντα τα μάτια σου ανοιχτά για ενδεχόμενα τσιλιμπουρδίσματα, αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό έχει λήξει, ανήκει σε άλλη φάση και κακώς το επαναφέρεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ