Με αγαπάει ακόμα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:08
17/7/2012

Με αγαπάει ακόμα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σκορπιός

Το αγόρι μου θέλει να γυρίσει πίσω στους γονείς του, καθότι εκεί μπορεί να βρει δουλειά. Όμως εγώ έχω βρει μια δουλίτσα εδώ που είμαστε τώρα κι αυτό μας οδηγεί αναγκαστικά στο χωρισμό, λόγω απόστασης.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία χαίρετε! Με το αγόρι μου τα έχουμε έξι χρόνια, καθόλη δηλαδή τη διάρκεια των σπουδών μας. Τώρα, οι σπουδές μας ολοκληρώθηκαν και το αγόρι μου θέλει να γυρίσει πίσω στους γονείς του, καθότι εκεί μπορεί να βρει δουλειά. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω βρει μια δουλίτσα εδώ που είμαστε τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό μας οδηγεί αναγκαστικά στο χωρισμό, λόγω απόστασης. Εκείνος δεν το καταλαβαίνει και μου λέει θα βρισκόμαστε τα Σαββατοκύριακα. Είναι σχέση όμως αυτή, και μάλιστα από τη στιγμή που λέγαμε πως θέλουμε να προχωρήσουμε και σοβαρά; Μήπως δεν με αγαπάει πια; Πώς γίνεται να θέλεις να είσαι με μια κοπέλα σοβαρά και πλέον να μπορείς να αρκεστείς σε ένα Σάββατο ή μια Κυριακή; Σας ευχαριστώ πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Προφανώς σε αγαπάει, γι' αυτό και θέλει να διατηρήσετε τη σχέση σας, έστω κι από απόσταση. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο βέβαια, αλλά είναι μια προσωρινή λύση που μπορεί και να λειτουργήσει για κάποιο διάστημα.

Όμως απ' ότι καταλαβαίνω, εσύ δεν φαίνεσαι και πολύ διατεθειμένη να βάλεις νερό στο κρασί σου και να σκεφτείς το ενδεχόμενο να βρεις κάποια δουλειά στο δικό του μέρος, ή έστω να δοκιμάσεις αυτό που σου προτείνει.  Άρα μήπως εσύ είσαι εκείνη που δεν τον αγαπάς και τόσο πια και προσπαθείς να ρίξεις σ' εκείνον τα σπασμένα;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ