Μαμάκιας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:05
30/6/2012

Μαμάκιας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σίσσυ

Έρχεται παντού μαζί μας & ο γιος της δεν μπορεί να της το ξεκόψει με τίποτα. Της τα λέει όλα, ακόμα & τι κάνουμε & στο κρεβάτι. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Χρειάζομαι αμέσως τη βοήθειά σας. Η μητέρα του φίλου μου επεμβαίνει στη ζωή μας. Έρχεται παντού μαζί μας & ο γιος της δεν μπορεί να της το ξεκόψει με τίποτα. Της τα λέει όλα, ακόμα & τι κάνουμε & στο κρεβάτι. Εκείνη τις περισσότερες φορές μου τη λέει. Δεν ξέρω τι να κάνω & πως να τους φερθώ. Κάνω υπομονή, αλλά & η υπομονή έχει τα όρια της...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί Σίσσυ μου και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο τρίτος είσαι εσύ. Αφού εκείνος δεν έχει καταφέρει να κόψει τον ομφάλιο λώρο που τον δένει με τη μητέρα του κι αφού εκείνη δεν τον έκοψε την ώρα που έπρεπε, εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό, παρά μόνο να τους αφήσεις στην ησυχία τους.

Άντε γεια, λοιπόν και να θυμάσαι για την επόμενη φορά -και να φυλάγεσαι από τις κακοτοπιές- ότι ο σωστός (υποψήφιος) σύντροφος δεν πρέπει αναφέρεται καν στο πρόσωπο της μητέρας του, παρά μόνο για εκείνη τη μοναδική φορά που θα σου επιβεβαιώσει ότι πράγματι κάποια γυναίκα τον γέννησε κι ότι δεν τον βρήκαν στα λάχανα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ