Μαμά vs. Κόρη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:25
26/3/2014

Μαμά vs. Κόρη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Χωρίσαμε, γιατί δεν άρεσε στη μάνα μου. Μου είπε διάφορα βλέποντας τον σαν φίλο μου χωρίς να ξέρει ότι είμαστε μαζί 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία λουκία, έχω ένα μεγάλο θέμα που με απασχολει πολύ και δεν μπορώ να μιλήσω σε άλλους, γιατί οι περισσότεροι είναι με τη πλευρά της μάνας μου. Ήμουν μαζί με κάποιον για λιγότερο από ένα μήνα, αλλά μου άρεσε πολύ και εκτός αυτού τον ήξερα, γιατί για πάνω από ένα χρόνο κάναμε παρέα και λέγαμε πολλά μεταξύ μας. Το πρόβλημα μου είναι ότι χωρίσαμε, γιατί δεν άρεσε στη μάνα μου. Μου είπε διάφορα βλέποντας τον σαν φίλο μου χωρίς να ξέρει ότι είμαστε μαζί και επειδή ζω μαζί της με επηρέασαν. Το συζητήσαμε και χωρίσαμε, γιατί δεν ένοιωθε ευπρόσδεκτος και δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι. Δεν ήμουν ερωτευμένη, αλλά μου άρεσε πολύ. Δυστυχώς όμως οι σκέψεις της μάνας μου μας το χαλάσανε. Δεν επηρεάζομαι από άλλους, αλλά επειδή είναι εκείνη τα χάνω. Τι να κάνω; Πως να το αντιμετωπίσω; Ακόμα και αν δεν μπορώ να κάνω τίποτα θα ήθελα έστω να μπορούσα να μιλάω μαζί του. Μου λείπουν οι συζητήσεις μας και γενικά είναι ένας άνθρωπος που θέλω να έχω στη ζωή μου ανεξάρτητα με το αν θα είμαστε μαζί ή όχι. Ίσως και να θέλω μονάχα να έχω μια απλή επαφή μαζί του χωρίς αυτο να σημαίνει να είμαστε ξανά μαζί. Ευχαριστώ πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, δεν ξέρω πόσο χρόνων είσαι, αλλά αν είσαι μεγαλύτερη από 18 είναι ανεπίτρεπτο να αφήνεις την μητέρα σου να σε εξουσιάζει σε τέτοιο βαθμό.

Περιττό να πούμε ότι αν συνεχίσεις έτσι και την αφήνεις να επιλέγει πριν από σένα για σένα, δύο σενάρια υπάρχουν: ή θα καταλήξεις δυστυχισμένη στο πλευρό του λάθος άντρα, ή θα μείνεις στο ράφι.

Κάποια στιγμή πρέπει να πατήσεις πόδι και να μάθεις να ακολουθείς την καρδιά σου, ακόμη κι αν υπάρχει πιθανότητα να κάνεις λάθος. Καλύτερα όμως να επωμίζεσαι τις συνέπειες του δικού σου λάθους παρά του λάθος κάποιου άλλου, εν προκειμένω, της μάνας σου.

Κάνε την αρχή λοιπόν, αναθερμαίνοντας την επικοινωνία σου μ' αυτόν τον φίλο σου και άσε τη μητέρα σου να λέει. Στο κάτω-κάτω, δεν θα διαλέξεις άντρα για εκείνη, για σένα θα τον διαλέξεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ