Λάθος απόφαση??? | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:13
31/8/2011

Λάθος απόφαση???

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Στέλλα

Ήξερα απ'την αρχή ότι δεν ήθελε σχέση και ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Όμως ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του και δε μπορούσα να σκεφτώ λογικά. Με κάθε ευκαιρία πήγαινα και τον έβλεπα. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημένη μου Θεία Λουκία, χρειάζομαι τη βοήθειά σου.. Πριν αρκετό καιρό γνώρισα κάποιον εντελώς τυχαία και από τότε αρχίσαμε να μιλάμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η απόσταση. Εγώ μένω Γερμανία τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Ήξερα απ'την αρχή ότι δεν ήθελε σχέση και ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Όμως ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του και δε μπορούσα να σκεφτώ λογικά. Με κάθε ευκαιρία πήγαινα και τον έβλεπα. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί. Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για να λύσουμε το πρόβλημα της απόστασης, αλλά απ'τη στιγμή που δε θέλει σχέση δε μπορώ να κάνω ένα τόσο μεγάλο βήμα. Αποφάσισα λοιπόν πως αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί και πως δεν πρέπει να ξαναβρεθούμε. Όταν του το είπα πανικοβλήθηκε και μου έλεγε πως στη ζωή δε ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Αλλά εγώ δεν είχα αλλάξει γνώμη. Τώρα έχει περάσει αρκετός καιρός και έχω μετανιώσει. Με βασανίζει συνεχώς το ερώτημα μήπως τελικά ένιωθε κάτι για μένα και γι'αυτό το είπε ή αν απλά το είπε χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος. Εγώ όμως δεν άντεχα αυτή την κατάσταση. Δε μπορώ να συνεχίζω τη ζωή μου έχοντας αφήσει ανοιχτές υποθέσεις και να λέω "κάποια μέρα μπορεί"... Τον σκέφτομαι όμως συνέχεια, είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Αν και δεν του το είπα ποτέ. Φάνταζομαι όμως πως το είχε καταλάβει... Μήπως πήρα λάθος απόφαση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σ' έχουν πιάσει οι μοναξιές σου γι' αυτό και σου φαίνεται ότι έχεις μετανιώσει. Όμως, αν ο τύπος ένιωθε κάτι για σένα κι αν εννοούσε κάτι περισσότερο απ' αυτό που σου είπε, θα στο είχε πει πολύ καιρό πριν φτάσεις στο αμήν. Άρα μην παραμυθιάζεσαι ότι μπορεί να κατέστρεψες κάτι καλό.

Άλλωστε, αυτό που σου είπε όταν του εξήγησες ότι θέλεις να διακόψετε δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια απόπειρα να συνεχίσει να σε έχει στη ζωή του όπως πριν, δίνοντας σου μια υποψία ελπίδας.

Αν λοιπόν θέλεις να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου να δημιουργήσει μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση με κάποιον άλλον άντρα, τότε δεν θα πρέπει με τίποτα να κάνεις πίσω. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει να σου δώσει τίποτα διαφορετικό από ό,τι σου έχει προσφέρει μέχρι τώρα και δεν νομίζω ότι αξίζει να αρκείσαι σε τέτοια ψίχουλα.

Απλά σκέψου ότι όσο εξακολουθείς να του δίνεις αξία και να πιστεύεις ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του, τόσο μειώνεις την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και περιορίζεις τις πιθανότητες να βρεις κάτι καλύτερο.

Εκτός κι αν τη βρίσκεις όταν σου φέρονται σαν το χαλάκι της εξώπορτας...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ