Ξάδερφος του πρώην μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:22
14/12/2014

Ξάδερφος του πρώην μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μπερδεμένη

Του ανέφερα πως μου αρέσει αλλά είπε πως δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι μεταξύ μας, όχι γιατί δε του αρέσω αλλά γιατί τα είχα με τον ξάδερφό του...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία! Είμαι 24 χρονών και πρόσφατα άρχισα να κάνω παρέα με έναν πρώην μου (καθαρά φιλικά). Πήγε φαντάρος και μιλάμε κάθε μέρα. Από τη στιγμή που έφυγε άρχισα να μιλάω με τον ξάδερφο του και έχουμε βγει 2 φορές. Του ανέφερα πως μου αρέσει αλλά είπε πως δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι μεταξύ μας, όχι γιατί δε του αρέσω αλλά γιατί τα είχα με τον ξάδερφό του (τον φαντάρο πριν 7 χρόνια!). Τι να κάνω; Πιστεύεις πως έχω καμιά ελπίδα ή πολλά θέλω;

Κοίτα, αντίθετα με τις γυναίκες, οι άντρες δεν βγαίνουν ραντεβού με θηλυκά για να περνάει η ώρα, επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Σ' αυτές τις περιπτώσεις απλά κάθονται μέσα, πίνουν μπύρες και παίζουν War Craft ή βλέπουν μπάλα.

Οι άντρες, όταν βγαίνουν ραντεβού με γυναίκα έχουν κάποιον πολύ συγκεκριμένο στόχο ο οποίος έχει να κάνει είτε με κάποια "αποστολή" (επαγγελματική, φιλική ή οικογενειακή), είτε με τον έρωτα (ανέμελο ή σοβαρό).

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα σε σχέση με τον τύπο, τα οποία μπορεί να ισχύουν από μόνα τους ή και σε συνδυασμό: είτε ο πρώην σου δεν έχει μόνο φιλικό ενδιαφέρον για σένα κι έχει βάλει τον ξάδελφο να "σε φυλάει" μην πάει και σε φάει κάποιος άλλος πριν απολυθεί, είτε σε γουστάρει ερωτικά, αλλά δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενη παρεξήγηση με τον πρώην σου για οικογενειακούς λόγους.

Για να καταλάβεις τι ακριβώς παίζει, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσεις τον ξάδελφο τι δουλειά έχει μαζί σου, αφού δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι όπως ισχυρίζεται. Θυμήσου: ισχυρισμοί του τύπου "σε συμπαθώ φιλικά" δεν παίζουν, απλά σημαίνουν ότι προσπαθεί να σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Συνεπώς, η σωστή απάντηση κι αυτή που πρέπει να κρατήσεις είναι είτε "μ' αρέσεις", είτε "ο ξάδελφος μου μού ζήτησε να σε προσέχω".

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έπειτα για να εξακριβώσεις την αλήθεια, θα πρέπει να πεις στον πρώην σου ότι έχεις βγει με τον ξάδελφο του κι ότι σου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος και μετά να κόψεις αντίδραση:

Αν ο πρώην σου ενθουσιαστεί με την ιδέα και σε παροτρύνει να προχωρήσεις με τον ξάδελφο, το μόνο που μένει είναι να ζητήσεις από τον πρώην να δώσει στον ξάδελφο το πράσινο φως, για να λυθούν "τα μάγια" που τον δένουν.

Αν πάλι ο πρώην σου ξινίσει και σου πει ότι ο ξάδελφος είναι καλό παιδί μεν, αλλά είναι καθυστερημένος/πρωτόγονος/ανέραστος ή έχει οποιοδήποτε άλλο αρνητικό χαρακτηριστικό ξέρει ότι σε απωθεί, σημαίνει ότι σε ζαχαρώνει επί του ερωτικού και ότι οι συνομιλίες σας δεν έχουν για εκείνον αμιγώς φιλικό χαρακτήρα.

Σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και τη θέση σου και με τους δύο: αν μεν παίζεις κι εσύ με την ιδέα της επανασύνδεσης με τον με τον πρώην, να διώξεις τον ξάδελφο και να συνεχίσεις να μιλάς με τον πρώην –δεν χρειάζεσαι παιδονόμο για να του είσαι πιστή όσο τον περιμένεις ν' απολυθεί. Αν όμως δεν το σενάριο της επανασύνδεσης δεν παίζει για σένα, θα πρέπει να ενημερώσεις τον ξάδελφο ότι δεν χρειάζεσαι παιδονόμο και να του ζητήσεις ν' αποφασίσει αν θέλει να βγαίνει μαζί σου επειδή του αρέσεις, αλλιώς καλύτερα να το κόψετε καθώς δεν υπάρχει λόγος να χάνεις τον χρόνο σου μαζί του.

Έτσι θα αναγκάσεις αυτά τα δυο αρσενικά να ξεκαθαρίσουν κι εκείνοι τη θέση τους απέναντι σου και να αναλάβουν ο καθένας την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών τους, ώστε να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι, να ξέρετε τι κάνετε, γιατί και με ποιον.

λέπεις, αν είναι να έχεις κάποια ελπίδα για σχέση με τον οποιονδήποτε, τότε αυτή θα πρέπει να βασίζεται σε υγιείς και ειλικρινείς προθέσεις εκατέρωθεν. Όταν όμως εκείνος κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του, η σχέση δεν μπορεί να είναι υγιής, οπότε κι εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να επιμένεις, όσο κι αν σε τραβάει εκ πρώτης όψεως ένας άντρας.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ