ΚΡΥΦΟ-((GAY)) | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
15:24
1/2/2011

ΚΡΥΦΟ-((GAY))

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ατυχουλα

Του αρεσουν οι ανδρες. Ειμαστε ενα χρονο μαζι το ανακαλυψα πριν 2 βδομαδες.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Του αρεσουν οι ανδρες. Ειμαστε ενα χρονο μαζι το ανακαλυψα πριν 2 βδομαδες στον υπολογιστη του. Πειτε μου κατι...

 

Τι να σου πω καλή μου; Καλό κατευόδιο! Γιατί δεν νομίζω ότι εξακολουθείς να θέλεις να είσαστε μαζί, ούτε και χρειάζονται πολλές εξηγήσεις για να διακόψεις αυτή τη σχέση. Πες του απλά ότι άθελα σου ανακάλυψες αυτή την ιδιαιτερότητα του και ότι έχεις ξενερώσει ανεπανόρθωτα έκτοτε.

Αν βέβαια δεν σε χαλάει να το έχει... δίπορτο, τότε πες του ότι άθελα σου ανακάλυψες αυτή την ιδιαιτερότητά του και θα ήθελες πολύ να μοιραστείτε το κοινό σας ενδιαφέρον για τους άντρες.

Όμως, απ' το γεγονός ότι μου γράφεις, πιθανολογώ ότι δεν έχεις ενθουσιαστεί και τόσο από αυτή την ανακάλυψη κι ίσως αναρωτιέσαι γιατί εκείνος είναι μαζί σου. Σ' αυτή την περίπτωση, μην το βασανίζεις και πολύ, γιατί αφενός μπορεί να μην είχε συνειδητοποιήσει αυτή την τάση του ή να μην ήθελε να την παραδεχτεί στον εαυτό του και να επιδιώκει σχέσεις με γυναίκες για ξεκάρφωμα. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος κρυφός ομοφυλόφιλος κι εσύ, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γυναίκα που πέφτει στην παγίδα.

Ευτυχώς το ανακάλυψες σχετικά νωρίς γιατί υπάρχουν και κάποιες που το ανακαλύπτουν αφού φορέσουν το στεφάνι και κάνουν και δύο παιδιά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ