κολλητός του πρωην | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:50
1/2/2011

κολλητός του πρωην

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
flower

Είχαμε άνεση κ επικοινωνία κ με το που χώρισα κ τον ξαναείδα μετά από κάποιο διάστημα ένιωθα ότι με φλερτάρει κ μάλιστα μπροστά στον πρώην μ κ φίλο του!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια μου Λουκία, αντιμετωπίζω ένα θέμα πολύ "αρρωστημένο". Πριν ένα μήνα ξεκίνησα μια γνωριμία με ένα παιδί που κράτησε 2 βδομάδες κ έληξε για επαγγελματικούς λόγους ήρεμα κ πολιτισμένα (αυτός δεν είχε χρόνο να μ αφιερώσει)! Τον γνώρισα στο χώρο εργασίας του όπου πηγαίνω κ διασκεδάζω με τις φίλες μου. Και τώρα ξεκινάει το κουλό... δουλεύει με ένα άλλο παιδί με τον οποίο είναι κ καλοί φίλοι, με τον οποίο πάντα μιλούσα καθώς είχαμε άνεση κ επικοινωνία κ με το που χώρισα κ τον ξαναείδα μετά από κάποιο διάστημα ένιωθα ότι με φλερτάρει κ μάλιστα μπροστά στον πρώην μ κ φίλο του! Διακριτικά κ ωραία αλλά με φλέρταρε! Κ σαν να μην φτάνει αυτό τυχαίνει να ανακαλύπτω ότι πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο κ μάλιστα συναντιόμαστε ουκ ολίγες φορές την εβδομάδα κ μάλιστα την τελευταία φορά μ κανόνισε ραντεβού στο γυμναστήριο όταν ήμασταν στο κλαμπ μπροστά στον φίλο του! Εγώ παγοκολώνα... Στο γυμναστήριο έρχεται, μ μιλάει, γελάμε, γενικά έχουμε μια ευχάριστη χημεία αλλά είναι ο φίλος του πρώην μου, δεν ντρέπεται για τον φίλο του απο σεβασμό, εγώ νιώ8ω ΤΡΟΜΕΡΑ άβολα (μου αρέσει βέβαια πολύ αλλά...). Τι πιστεύεις θ Λουκία; Λες να έχουν βάλει κανα στοίχημα ή να ενδιαφέρεται κανονικά κ πως θα το καταλάβω; Πώς σου φαίνεται η όλη κατάσταση; Κ μάλιστα με αποκαλεί με το υποκοριστικό του ονόματος μου, Ντινάκι μου, ή γλυκό μου Ντινάκι. Η ηλικία μ κοντά στα 25 η δική τους 30.

 

Ε, δεν χρειάζεται να το βασανίζεις και πολύ για να καταλάβεις ότι ο πρώην σου σε έχει "κάνει πάσα" στον κολλητό του. Σίγουρα το έχουν συζητήσει οι δυο τους και δεν έχουν πρόβλημα, άρα γιατί να έχεις εσύ; Άλλωστε δεν είχες κανέναν μακροχρόνιο δεσμό με τον πρώην σου, ούτε καν σχέση δεν το λες αυτό. Ένα φλερτ δύο εβδομάδων ήταν και τέλειωσε. Τώρα για στοιχήματα και τέτοια, δεν ξέρω... Τι στοίχημα να είναι αυτό; Ότι θα σε ρίξει στο κρεβάτι; Θα ήταν εντελώς σαχλό κάτι τέτοιο. Βέβαια, το γεγονός ότι σε αποκαλεί με το υποκοριστικό σου, δεν σημαίνει κάτι γιατί οι άντρες μπορούν να κάνουν πολλά για να κατακτήσουν μια γυναίκα, έστω για μια βραδιά.

Τώρα για να καταλάβεις τι συμβαίνει, αν θέλεις σχέση κι όχι μια αρπαχτή, απλά ροκάνισε τον χρόνο. Τράβα τη φάση που παίζεται τώρα και πήγαινε το πολύ σιγά-σιγά για κανένα μήνα τουλάχιστον. Περισσότερο να υπόσχεσαι, παρά να κάνεις. Παίζε μαζί του, αλλά μην κάνεις έρωτα αν δεν σε πείσει με λόγια και έργα ότι πραγματικά σε θέλει. Διαφορετικά, αν υποκύψεις στην πολιορκία του από τώρα διακινδυνεύεις να αντιμετωπίσεις την ίδια εξέλιξη που είχες και με τον πρώην σου και όχι τίποτα, αλλά μετά, αν αισθάνεσαι ότι πιάστηκες κορόιδο, πού θα πηγαίνεις να διασκεδάζεις με τις φίλες σου;

Σπάνια το λέω αυτό, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να περιμένεις. Αν εκείνος δείξει την απαραίτητη υπομονή και επιμονή, χωρίς παράλληλα να παίζει και με άλλες, τότε ίσως να αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ